Volg Sjors & Jeroen in hun rally door Europa ( deel 3)

CarbageRundag3Tussenstop.com is trotse sponsor van Sjors & Jeroen die met hun “Krantenbak” dit jaar meedoen aan de Carbage run. Ze houden ons op de hoogte van hun avonturen onderweg.

Dag 3: Turijn – Avignon

“Helaas hebben we veel regen gehad in de nacht van dinsdag op woensdag en de kranten op de auto zijn we dan ook redelijk snel kwijt. Het dak is volledig leeg en de motorkap voor 60%. Gelukkig droogt de zon de rest van de auto snel en kunnen we met enige vermomming onze reis afmaken.

Vandaag starten we met een korte N weg richting de bergen en al gauw duiken we de bergen in richting Sestriere. Een enorme slingerweg (aanrader!) met mooie vergezichten en glibberige wegen.

Bovenaan de berg hebben we een korte stop gemaakt met een vers bakkie koffie en een lekker gebakken eitje op de motorkap. De sirenes en felle lampen zorgen voor een spektakel in elk dorp en tunnel!!

Na diverse donuts van teamgenoten vervolgen wij onze weg naar de volgende plaatsen.

avignon

Langs de bergwand naar beneden met onderweg mooie uitzichten, lekke banden en een hoop lol met andere leden. We komen aan in Avignon waar we een gezellige avond hebben bij Crazy Jerry.

De auto staat geparkeerd, de biertjes zijn op en we maken ons op voor het volgende avontuur…”

Sjors & Jeroen

PS: blijf ons volgen via deze blog van Tussenstop.com en de Facebookpagina van Tussenstop.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *