Première Classe hotel

premiere classe hotelVind Premiere Classe hotels langs jouw route en boek direct

Tip: boek nu alvast voor een gegarandeerde slaapplek. Je betaalt pas bij aankomst!

Met een goed gevoel op autovakantie door een tussenstop bij een Première Classe hotel

Een eenvoudige en makkelijke overnachting op veel autovakanties is mogelijk in een Première Classe hotel. In deze budget hotelketen kun je tegen scherpe prijzen een comfortabele overnachting tijdens je auto rit inlassen.

Wat is een Première Classe hotel?

hotel premiere classeEen Première Classe hotel is een budget hotel, met hotels die zich vaak langs de populaire routes naar de populaire vakantiebestemmingen in Europa leiden. Een Première Classe hotel is langs veel snelwegen in Europa te vinden. Het merendeel van deze hotels bevindt zich echter in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland, zodat deze hotels vooral voor de populaire vakantiebestemmingen in Zuid-Frankrijk en Duitsland een goede tussenstop vormen.

Hoeveel kost een kamer in een Première Classe hotel?

De low budget kamers van een Première Classe hotel zijn al vaak vanaf €27,- beschikbaar. De prijzen voor de kamers zijn echter wel datum-afhankelijk, het is dan ook belangrijk om zo vroeg mogelijk een kamer te boeken.

Hoe ziet een kamer in een Première Classe hotel er uit?

De low budget kamers waarmee een Première Classe hotel is uitgerust zijn ingericht met functionaliteit op de voorgrond, maar ook comfort is in het ontwerp van de kamers meegenomen. Tevens hebben alle kamers een eigen badkamer en douche, zodat gemoedsrust en privacy zo veel mogelijk gewaarborgd zijn.

Wat zijn de verdere voordelen?

Elk Première Classe hotel is uitgerust met gratis wifi. Ook kent elk Première Classe hotel een uitgebreid all-you-can eat ontbijt. Als gast van een Première Classe hotel krijg je zelfs bij elk Campanile hotel restaurant 15% korting, zodat ook het avondmaal een stuk goedkoper wordt. Daarnaast zijn er in elk Première Classe hotel ook voedsel automaten aanwezig zodat nog even een snack ook een goede mogelijkheid is. Verder zijn alle hotels de hele dag geopend en kun je tot 6 uur ’s avonds boeken. Een aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *