Holiday Inn Express

holiday inn express Vind Holiday Inn Express langs jouw route: boek direct!

Tip: boek nu zodat je zeker bent van een slaapplek

Holiday Inn Express hotel: ideaal voor een overnachting onderweg

holiday inn expressVoor wie tijdens een autovakantie wil overnachten in een betrouwbare hotelketen kan terecht bij Holiday Inn Express.
De prijzen voor een overnachting in een Holiday Inn Express zijn niet alleen zeer scherp, de hotels zijn ook betrouwbaar en goed.

Wat is een Holiday Inn Express hotel?

Een Holiday Inn Express is een low budget hotel die bijna overal in Europa te vinden is. Deze goed verspreide hotelketen heeft hotels in bijna elk land van Europa. Of je nou aan de snelweg in Frankrijk bent, of zelfs in Zwitserland, er is vaak wel een Holiday Inn dichtbij.

Wat kost een kamer in een Holiday Inn Express?

De kamers in een Holiday Inn Express zijn vrij low budget, met kamers die al van ongeveer €30,- beschikbaar zijn. De prijzen zijn echter wel afhankelijk van het tijdstip van boeking en de plaats van het hotel. Het is daarom aangeraden zo vroeg mogelijk te boeken.

Hoe ziet een kamer in een Holiday Inn Express er uit?

De budget kamers van een Holiday Inn Express zijn ingericht om tegen de beste prijs een comfortabele nachtrust te bieden. Ze zijn allemaal uitgerust met eigen douche en badkamer, zodat je in privacy je op de nachtrust voor kunt bereiden. Ook zijn in de kamers van Holiday Inn Express enkele of dubbele bedden aanwezig, zodat de hele familie een goede nachtrust krijgt.

Wat zijn de verdere voordelen?

Bij elke Holiday Inn Express kun je eenvoudig en veilig parkeren. Verder mag je van de parkeerplaats 15 dagen gebruik maken, ook als je maar 1 nacht blijft. Er is ook in elk hotel gratis wifi, waardoor nog even surfen voor het slapen gaan een aantrekkelijke optie wordt. Tevens is er bij de prijs van een kamer van Holiday Inn Express altijd een warm ontbijt inbegrepen, zodat je goed uitgerust en met een volle maag weer de weg op kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *