Ibis hotel

ibis hotelVind en boek een Ibis hotel langs jouw route

Tip: boek nu alvast voor een gegarandeerde slaapplek. Betaal pas bij aankomst!

Ibis hotel: verschillende mogelijkheden

ibis hotel kamerDe Ibis Hotel groep is een keten van ruim 1800 internationale hotels, verdeeld over drie verschillende comfort- en tariefgroepen. Zo kun je een nacht boeken in een Ibis Budget hotel (waarbij Ibis eenvoudig ingerichte kamers biedt tegen het laagste tarief), maar kan er ook gekozen worden voor een Ibis Styles hotel of een standaard Ibis Hotel.

Ibis hotels tegen een lage prijs

Een goed voorbeeld van een Ibis Budget hotel is de vestiging van zo’n Ibis hotel bij Schiphol Airport in Amsterdam. Hier kun je tegen een laag tarief dichtbij het vliegveld overnachten in een kamer inclusief douche en toilet, waarna je met de gratis shuttlebus uitgerust naar het vliegveld reist. Een Ibis hotel uit het Budget aanbod vind je in heel Europa.

Een Ibis hotel biedt comfort op een toplocatie

Een Ibis hotel vind je niet alleen op de beste locaties middenin de stad, maar ook op de beste plekken met aansluiting op de snelwegen, om je reis op een snelle en efficiënte manier voort te kunnen zetten na een prettig verblijf. Voor ieder type Ibis hotel gelden dezelfde prioriteiten; je mag een heerlijk bed verwachten in een schone en goed uitgeruste kamer.

Jouw eigen hotel team staat voor je klaar

Er staat 24 uur per dag een professioneel team klaar om je te ondersteunen en van alle gemakken te voorzien en er geldt een tevredenheidsgarantie! Ben je niet tevreden met je kamer? Dan wordt het probleem binnen 15 minuten opgelost, of je krijgt de kamer gratis. Met de prettige Ibis app boek je onderweg snel en eenvoudig een Ibis hotel tegen de beste prijs.

Vanuit je Ibis hotel op weg wanneer je wilt

Niets is zo ergerlijk als reizen met een lege maag. In jouw Ibis hotel kun je dan ook ontbijten vanaf 04:00 uur ’s ochtends. Is dat nog te laat voor jouw specifieke wensen? Vraag dan om een ontbijtpakket aan de balie van je Ibis hotel!

Waarom kies je voor een Ibis hotel op weg naar je vakantiebestemming?

Omdat je bij Ibis iets te kiezen heft. Van de hotels onderweg heeft Ibis veel te bieden en te kiezen. Zo kies je een budget kamer, maar kun je ook een ,eer luxe kamer boeken bij deze hotelketen.

Waar vind je Ibis hotels?

Ibis is een grote hotelketen geworden met ondertussen 1800 hotels, verdeeld over Europa. Uiteraard vertrek je na een overnachting in een dergelijk hotel niet met lege maag, want al vanaf 04.00 uur wordt er ontbijt aangeboden. Ideaal als je vroeg de route naar je vakantiebestemming wilt hervatten.

Hoe kan Tussenstop.com je helpen?

Tussenstop.com kan je helpen door je de verschillende hotels onderweg naar je vakantieadres voor te schotelen. Die kun je vervolgens meteen boeken. Je vindt die hotels nadat je de vertrekplaats, eindbestemming en het maximaal aantal uren dat je per dag wilt rijden hebt ingevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *