Hotel Dresden snelweg

Hotel Dresden snelweg


Een vakantie naar bijvoorbeeld Praag met de auto (vanuit Nederland) verloopt vaak via Duitsland. Een van de meest bereden routes voor deze eindbestemming loopt via het Duitse Kassel, via de A38 en daarna de A14 naar het Duitse Dresden. Vanuit Dresden kan er vervolgens verder gereden worden naar Praag, via de A17 en de D8 (E55). Een centraal gelegen hotel Dresden aan de snelweg is een goede lokatie om een tussenstop te maken voordat je verder rijdt.

Overnachten in een hotel Dresden snelweg

Een hotel Dresden kan snel en makkelijk gevonden worden door je route in te geven op de handige Tussenstop.com website. Na het invoeren van je route bieden we je een gedetailleerd overzicht met een goedkoop hotel Dresden voor het boeken van je hotel Dresden aan de snelweg. Zo kun je na een heerlijk rustige nacht weer snel verder rijden naar Praag of een verder gelegen bestemming. Vanuit Dresden kan Praag worden bereikt binnen zo’n 2-3 uur rijden. Deze route loopt via Tsjechië, waar tol betaald moet worden. Voor een tolvignet dat tien dagen geldig is betaal je zo’n €13,-. Ongeveer een uur rijden (nadat je in Tsjechië bent gearriveerd) is Praag bereikt. De afstand tussen het Duitse Kassel en het hotel Dresden is ongeveer 350 kilometer. Afhankelijk van het verkeer is dit zo’n 4 uur rijden.

Overnachten in een hotel Dresden

Dresden is een interessante plek om (na de overnachting in een hotel Dresden) eens rond te kijken, voordat de reis verder gaat. Zo is er bijvoorbeeld de prachtig vormgegeven Frauenkirche uit de 18e eeuw. Deze in de Barokstijl gebouwde kerk is zeker de moeite van het bezichtigen waard.

Jouw hotel Dresden aan de snelweg via Tussenstop.com

Maak nu gebruik van de Tussenstop website om jouw hotel Dresden te vinden en direct te boeken. Bij ieder hotel dat wij aanbieden op jouw route vind je een duidelijke beschrijving en een opsomming van de faciliteiten. Bespaar jezelf de moeite en laat Tussenstop jouw perfecte hotel Dresden voor je vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *