Etap hotel

Etap hotel langs jouw route vinden en direct reserveren:

etap hotel“Met Tussenstop.com is hotels onderweg vinden een makkie.” – Nu.nl

Een Etap hotel is ideaal voor een tussenstop tijdens een lange autorit

etap hotelNa een rit die urenlang duurt is het aan te raden om even helemaal te relaxen met een tussenstop in een Etap hotel. Het voordeel van Etap hotels is dat ze gelegen zijn naast de snelweg, waardoor je de volgende dag weer direct verder kan reizen.

Wat is een Etap hotel?

Een Etap hotel is een low budget hotel langs populaire routes naar steden en vakantiebestemmingen. Het is een luxere variant van de Formule 1 hotel. Zo zijn de kamers van een Etap hotel voorzien van een eigen toilet en douche. Door heel Europa zijn Etap hotels te vinden. De meeste vind je in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Polen, België, Spanje, Groot-Brittannië, Hongarije, Israël, Luxemburg, Zwitserland en Nederland.

Wat kost een kamer in een Etap hotel?

Een Etap hotel is redelijk low budget. Je kan prijzen verwachten vanaf € 30,- per overnachting. De prijs is echter afhankelijk van de plaats en datum van boeking.

Hoe ziet een kamer er uit?

etap hotel kamerDe low budget kamer van een Etap hotel is eenvoudig en vrij klein, maar is voor veel vakantiegangers voldoende voor 1 of meerdere nachten. Daarnaast heeft een Etap hotel een eigen douche en toilet en hoef je deze dus niet met vreemden te delen.

Wat zijn nog meer voordelen?

Het is aan te bevelen om een Etap hotel van tevoren te boeken. Het is mogelijk om 24/7 aan te komen en er is vrijwel altijd een ruime parkeerplaats, soms zelfs bewaakt. Voor een klein bedrag heb je alles wat je nodig hebt voor een relaxte tussenovernachting. Een aanrader voor iedereen die langer dan 10 uur onderweg is en de route in meerdere etappes wilt rijden.

Hoe kun je een Etap hotel omschrijven?

Je kunt een Etap hotel wel een luxere variant van een Formule 1 hotel noemen, Het is een ideaal hotel onderweg voor een overnachting op weg naar je vakantiebestemming. Een Etap hotel vraagt nooit de hoofdprijs voor een prima overnachting.

Waar vind je Etap hotels?

Je vindt Etap hotels veelal langs de bekende snelwegen richting de bekende vakantiebestemmingen en steden. Behalve in Frankrijk, zie je ook steeds meer hotels van Etap in landen als Duitsland, Oostenrijk, Polen, België, Spanje en Zwitserland.,

Wat kan deze website voor je betekenen?

Via Tussenstop.com krijg je snel een overzicht van accommodaties in beeld die zich langs de route naar jouw vakantiebestemming bevinden. Dat overzicht krijg je als je vertrekplaats, eindbestemming en het maximala aantal uren dat je op een dag wilt rijden in hebt gevoerd.

4.9/5 - (27 stemmen)