Mercure hotel

mercure hotelVind Mercure hotels langs je route: boek direct!

Tip: boek nu alvast voor een gegarandeerde slaapplek. Je betaalt pas bij aankomst!

Mercure Hotels: wereldwijd een begrip

Overal ter wereld kun je in een Mercure hotel verblijven. De keten heeft meer dan 750 hotels in 51 verschillende landen. Overal in Europa, maar ook in Azië, Australië en Zuid-Amerika zijn Mercure hotels te vinden in grote hoofdsteden, maar ook in kleinere, regionale stadjes.

Mercure hotel onderweg

Het Mercure hotel is vaak zo gelegen dat het ideaal bereikbaar is voor mensen die onderweg zijn. Zo is het Mercure hotel bijvoorbeeld dicht bij stations of luchthavens te vinden.

Wat kost een Mercure hotel?

Een Mercure hotel is meestal een 3- of 4-sterrenhotel. Ze behoren niet tot een low budget hotel maar bieden uitstekende kwaliteit tegen een prima prijs. Afhankelijk van de locatie en de datum van boeking zal je per nacht ongeveer tachtig euro kwijt zijn.

Hoe ziet een kamer in een Mercure hotel eruit?

mercure-hotel-kamerVoor de prijs die je betaalt voor je verblijf in een Mercure hotel krijg je een moderne, comfortabele kamer die van alle gemakken voorzien is. De standaardkamer heeft een eigen badkamer en flatscreen televisie, maar je kunt er ook voor kiezen om voor extra luxe te gaan, en bijvoorbeeld een nacht in een suite met een aparte zitkamer verblijven.

Wat zijn nog meer voordelen?

Een Mercure hotel is persoonlijk. De Mercure hotels zijn bijna overal te vinden, van het stadscentrum tot in de bergen, en ieder hotel is uniek. Bij elk Mercure hotel worden services als golf of wellness aangeboden, die passen bij de omgeving waar het hotel in ligt. Ook bieden Mercure hotels hun gasten prettige ruimtes waar ze kunnen ontspannen, maar door het snelle internet bijvoorbeeld ook goed kunnen werken. Om die reden zijn Mercure hotels dan ook niet alleen geschikt als tussenstop, maar ook als overnachtingslocatie tijdens een zakenreis. Daarnaast kun je, wanneer je geregeld in een Mercure hotel verblijft, loyalty-punten sparen. Deze kun je inruilen voor kortingsbonnen, waardoor je geld kunt besparen op je volgende verblijf bij een Mercure hotel.

1 gedachte op “Mercure hotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *