Benzineprijzen in Italië

Benzineprijzen in Italië: bekijk de actuele benzineprijs

Brandstof prijzen EuropaItalië is zeer in trek bij de vakantiegangers en voornamelijk in de zomermaanden. Het land heeft namelijk een zeer uitgestrekte kustlijn vol mooie standen, gezellige cafeetjes en heerlijke restaurantjes. Op gebied van cultuur en natuur heeft Italië haar bezoekers veel te bieden. Het is daarom ook te verwachten dat vele Nederlanders tijdens de zomer met de auto richting deze zonnige bestemming vertrekken om de vakantie hier door te brengen. Echter is het wel lang rijden richting Italië, waardoor je onderweg zeker een paar keer zult moeten stoppen om te tanken en om te overnachten.

Actuele benzineprijzen in Italië

Wie vertrekt met de auto richting Italië gaat zeker een zonnige vakantie tegemoet. Maar voordat je aankomt op je eindbestemming zal je meerdere honderden kilometers over de snelweg moeten afleggen. Daar komt bij dat je ook een aantal keer zult moeten stoppen om te tanken. Het is dus handig om te weten wat de benzineprijzen in Italië zijn. Als je hier van op de hoogte bent, kan je besparen op je totale benzinekosten door op de goedkoopste plaatsen te tanken. Tussenstop.com kan je hierbij helpen door je een actueel overzicht te geven van de verschillende benzineprijzen in Italië. Zo ga jij goed voorbereid op pad deze zomer.

Benzineprijzen Italië vergeleken met Nederland

In Nederland liggen de benzineprijzen over het algemeen redelijk hoog, maar dit is zeer verschillend. In Italië is dit anders, want daar zijn de benzineprijzen lager in vergelijking met de gemiddelde Nederlandse prijs. Diesel is echter vaak duurder in Italië. Wanneer je op vakantie gaat met de auto is het slim om de prijzen onderling goed met elkaar te vergelijken. Op die manier weet je op welke plaatsen je goedkoop kunt tanken en zo plan je je tankbeurten slim in. Dit kan je al snel tientallen euro’s in totaal schelen.

Hotels boeken in Italië

Italië is een flink stuk rijden vanuit Nederland. Je zal uren achter het stuur moeten doorbrengen voordat je uiteindelijk aankomt op je eindbestemming. Het is daarom slim om regelmatig te stoppen en niet alleen om de auto bij te tanken. Boek bijvoorbeeld één of meerdere overnachtingen onderweg. Je hoeft dan minder ver te rijden op een dag wat de reis voor iedereen prettiger en veilig maakt. Plan je overnachting met tussenstop.com. Hier krijg je advies over de verschillende mogelijkheden en vind je het verblijf dat het beste bij jouw route en vakantie past.