Ibis Budget hotel

ibis budget hotel logoVind een Ibis Budget hotel langs jouw route

Tip: boek nu alvast zodat je zeker bent van een slaapplek

Ibis Budget Hotel is ideaal voor onderweg

ibis budget hotelAls je met de auto op vakantie gaat en je een rit van meerdere dagen moet maken voordat je op de plaats van bestemming bent aangekomen, dan is het natuurlijk prettig om onderweg een goede overnachtingsplek te hebben. Een Ibis Budget Hotel is hiervoor ideaal.

Wat is een Ibis Budget Hotel?

Een Ibis Budget Hotel is een hotel dat comfort biedt, maar toch lage prijzen weet te hanteren. De hotels staan in veel verschillende vakantielanden, zowel in Europa als daarbuiten. De gunstige prijs-kwaliteit verhouding maakt een Ibis Budget Hotel heel geschikt voor een tussenstop als je op doorreis bent.

Een groot voordeel van een Ibis Budget Hotel is dat een verblijf er nooit veel geld kost. Een kamer is beschikbaar vanaf ongeveer dertig euro, afhankelijk van de datum en de plaats waar je verblijft. Boek je op tijd, dan profiteer je van de voordeligste prijzen.

Ibis Budget Hotel: de inrichting

Bij Ibis Budget Hotel combineren ze lage prijzen graag met een goede kwaliteit. Zo zijn alle kamers uitgerust met comfortabele bedden. De zachte kussens en dekbedden zullen ervoor zorgen dat je er heerlijk kunt slapen. Bovendien heeft iedere kamer een eigen XL-douche en een flatscreen televisie. Je kunt je er dus comfortabel opfrissen en even helemaal tot rust komen.

Ibis Budget Hotel biedt nog meer voordelen

Naast de goede verhouding tussen comfort en prijs, biedt een Ibis Budget Hotel nog veel meer voordelen. Zo kun je er op ieder moment van de dag aankomen, aangezien hun deuren 24 uur per geopend zijn. Arriveer je buiten de werktijden van het personeel, dan check je gewoon in via de automatische kamerverkoper. Bij bijna ieder Ibis Budget Hotel is een grote parkeerplaats aanwezig, dus parkeren is nooit een probleem. Heb je honger of dorst? Haal dan een snack of een drankje uit de automaat in de lobby van het Ibis Budget Hotel.

Waarom kies je voor een Ibis Budget Hotel op weg naar je vakantiebestemming?

Omdat een Ibis Budget Hotel een hotel is waar je voor weinig geld prima kunt overnachten. Ondanks de lage prijs biedt Ibis Budget Hotel toch voldoende comfort. Je vindt deze hotels onderweg in steeds meer Europese landen.

Waarom doe je er verstandig aan een Ibis Budget Hotel te boeken op weg naar je vakantieadres?

Door een hotel of camping onderweg te boeken om te overnachten, kom je uitgerust op je vakantieadres aan. Zo geniet je maximaal van je vakantie. Bovendien neemt je concentratie gedurende de autorit af. Je raakt vermoeid en dat kan onveilige situaties veroorzaken. Om die redenen is het dus goed een hotel onderweg te boeken.

Hoek boek je dan een Ibis Budget Hotel?

Dat doe je via deze website. Nadat jij gemakkelijk en snel een aantal gegevens ingevoerd hebt, krijg je een mooi aanbod met prima overnachtingsmogelijkheden. Het zijn altijd betrouwbare adressen die je voordelig aangeboden worden. Je kunt de aangeboden accommodaties meteen vastleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *