Ibis Budget hotel

ibis budget hotel logoVind een Ibis Budget hotel langs jouw route

Tip: boek nu alvast zodat je zeker bent van een slaapplek

Ibis Budget Hotel is ideaal voor onderweg

ibis budget hotelAls je met de auto op vakantie gaat en je een rit van meerdere dagen moet maken voordat je op de plaats van bestemming bent aangekomen, dan is het natuurlijk prettig om onderweg een goede overnachtingsplek te hebben. Een Ibis Budget Hotel is hiervoor ideaal.

Wat is een Ibis Budget Hotel?

Een Ibis Budget Hotel is een hotel dat comfort biedt, maar toch lage prijzen weet te hanteren. De hotels staan in veel verschillende vakantielanden, zowel in Europa als daarbuiten. De gunstige prijs-kwaliteit verhouding maakt een Ibis Budget Hotel heel geschikt voor een tussenstop als je op doorreis bent. Een groot voordeel van een Ibis Budget Hotel is dat een verblijf er nooit veel geld kost. Een kamer is beschikbaar vanaf ongeveer dertig euro, afhankelijk van de datum en de plaats waar je verblijft. Boek je op tijd, dan profiteer je van de voordeligste prijzen.

Ibis Budget Hotel: de inrichting

Bij Ibis Budget Hotel combineren ze lage prijzen graag met een goede kwaliteit. Zo zijn alle kamers uitgerust met comfortabele bedden. De zachte kussens en dekbedden zullen ervoor zorgen dat je er heerlijk kunt slapen. Bovendien heeft iedere kamer een eigen XL-douche en een flatscreen televisie. Je kunt je er dus comfortabel opfrissen en even helemaal tot rust komen.

Ibis Budget Hotel biedt nog meer voordelen

Naast de goede verhouding tussen comfort en prijs, biedt een Ibis Budget Hotel nog veel meer voordelen. Zo kun je er op ieder moment van de dag aankomen, aangezien hun deuren 24 uur per geopend zijn. Arriveer je buiten de werktijden van het personeel, dan check je gewoon in via de automatische kamerverkoper. Bij bijna ieder Ibis Budget Hotel is een grote parkeerplaats aanwezig, dus parkeren is nooit een probleem. Heb je honger of dorst? Haal dan een snack of een drankje uit de automaat in de lobby van het Ibis Budget Hotel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *