Accor hotels

Accor Hotels: goedkoop hotel langs de snelweg

accor hotels onderweg langs de snelweg
Accor hotels: heerlijk genieten

Er zitten veel voordelen aan een autovakantie. Zo is het over het algemeen simpeler en vaak een stuk goedkoper dan een vliegvakantie. Echter kan de autorit zelf best vermoeiend zijn. Zeker als jij de persoon bent die rijdt. Accor hotels biedt een brede keus aan snelweghotels. Voer je voorkeuren in en je krijgt meteen een selectie van deals die het best bij jou en je vakantie passen.

Accor hotels voor onderweg

Accor hotels is het bedrijf dat achter een groot deel van de bekendste hotelketens zit. Denk aan Ibis, Mercure, Sofitel, Formule 1 Hotel etc. Voor elke gelegenheid en elk budget hebben zij een bijpassend hotel. Zo werkt Accor hotels met verschillende thema’s gebaseerd op locatie en/of activiteiten. Zo is er een speciale selectie voor o.a. shopsteden, golf hotels, resorts en luchthavenhotels. Op die manier is het meteen makkelijk om te selecteren wat voor jouw vakantie van toepassing is.

Wanneer je de accommodatie hebt gevonden die aan jouw eisen voldoet en deze hebt geboekt begin je meteen met punten sparen voor ons loyaliteitsprogramma. Deze punten ontvang je door te reserveren. Deze punten zijn bij de volgende reservering bij een van de Accor hotels weer in te wisselen voor korting. Zo ontvang je voor 2000 punten €40 korting op je eerstvolgende reservering. Hoe meer punten je krijgt, hoe hoger je status wordt. Zo heb je met een hogere status meer voordelen dan iemand die net lid is.

Van tevoren inchecken bij Accor hotels

Er is niks zo vervelend dan aankomen op je bestemming en vervolgens moeten wachten tot je kunt inchecken. Wanneer je lid wordt van het loyaliteitsprogramma van Accor hotels ontvang je twee dagen voor aankomst een e-mail met een uitnodiging om in te checken. Via de website van Accor hotels is het vervolgens per direct mogelijk om dit online te regelen. Op de dag van aankomst ontvang je een sms met informatie die precies op jouw reis is afgesteld. Vervolgens ligt de sleutel meteen klaar op het moment van aankomst en kun je meteen genieten van jouw accommodatie.

Alle Accor hotels zijn te boeken via Tussenstop.com. Hier vind je een ruime variatie aan makkelijke tussenstop hotels die op jouw route liggen. Samen met Accor hotels is het voor Tussenstop.com van belang dat de reis van en naar jouw vakantie zo soepel mogelijk gaat!