Hotel Ulm snelweg

Vind hotels bij Ulm langs de snelweg en boek direct…

hotel ulm snelweg

Of je nu op via de A8 (E52) op weg bent naar Oostenrijk of via de A7 (E43) naar Zwitserland, Liechtenstein of verder Italie in, de weg voert je altijd langs het Zuid Duitse Ulm. Op zo’n 80 kilometer ten zuid-oosten van Stuttgart gelegen is het pittoreske Ulm de perfecte plek om de auto langs de kant te zetten voor een nachtelijke tussenstop bij hotel Ulm. Een goede en goedkope overnachting in hotel Ulm helpt je om fris te beginnen aan het laatste deel van je trip.

Op de terugweg overnachten bij een hotel Ulm snelweg

Ook als je vakantie alweer is afgelopen is hotel Ulm een uitstekende plek om te overnachten. Na een overnachting bij hotel Ulm kun je uitgerust aan de laatste kilometers naar huis beginnnen en kom je met je vakantie gevoel intact weer thuis.

Goedkope tussenstop hotel Ulm

Doordat Ulm zo centraal gelegen is aan de kruising van twee belangrijke Duitse snelwegen, is dit een prima plek om je reis te onderbreken voor een overnachting bij een hotel Ulm. Er zijn in de omgeving van Ulm vele hotels te vinden met voor ieder wat wils, van een goedkope maar goede overnachting tot hotels met een zwembad om extra te kunnen ontspannen. Waarom zou je moe en gestresst op je vakantieadres aan komen als je dat ook uitgerust kan doen door te verblijven in een hotel Ulm? Door je route in te voeren op onze website geven wij je een volledig overzicht van de beschikbare hotels in elke denkbare prijsklasse.

En mocht je je reis extra ontspannen willen beginnen kun je ook een rustdag inlassen en een bezoek brengen aan de stad Ulm zelf. De geboortestad van Albert Einstein is aan de Donau gelegen. Ulm heeft een aantal bijzondere bezienswaardigdheden zoals de in de vijftiende eeuw gebouwde kathedraal van Ulm met zijn 161 meter hoge toren. De indrukwekkende Vesting “Wilhelmsburg” is de meeste massieve constructie in de 19e eeuw is gebouwd. En met haar gezellige restaurants en een brede selectie van winkels, is Ulm zeker de moeite waard om een dagje voor uit te trekken.

Mocht je vakantie je in de richting van Italie of Oostenrijk brengen dan is een goedkope overnachting bij een hotel Ulm zeker een goede keuze.

bekijk hotels in de buurt via Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *