Hotel langs A39 – Dijon – Bourg-en-Bresse

Veel automobilisten die de rit naar (of door) het zuiden van Frankrijk maken zullen de stad al eens zijn tegengekomen. Dijon is een prachtige plaats aan het begin van de Franse A39 autobaan. Hier kun je heerlijk rondwandelen en genieten van de parchtige bourgondische stad met veel sfeer, historische gebouwen en leuke terrasjes. Voor velen is Dijon dan ook de plaats bij uitstek om een tussenstop in te maken tijdens een lange autoreis. Deze stad ligt op zo’n 700 kilometer vanaf het midden van ons land en op zo’n 500 kilometer afstand van veel populaire bestemmingen in het zuiden van Frankrijk. Het ligt dan ook voor de hand dat velen kiezen voor een tussenstop in een hotel langs A39 wegen rond Dijon.

Kies een hotel langs A39 aan de hand van je locatie

Zowel onderweg (met de mobiele website) als via onze Tussenstop.com planner kun je binnen enkele seconden een goed hotel vinden met een prima locatie dichtbij de snelweg. Boek een nachtje rust en ga de volgende ochtend weer fris en snel de weg op! Jij bepaalt de prijsklasse van je hotel en uiteraard kun je kiezen voor een B&B, een hotel of een pension. Maak het zo eenvoudig of zo luxe als je zelft wilt! Gebruik nu onze handige planner en we geven je direct een overzicht met een hotel langs A39 bij jouw gewenste locatie. Zo ga je goed voorbereid op weg en voorkom je ongelukken door vermoeidheid.

Handige tips voor het rijden in Frankrijk

Het is goed om te weten dat je in Frankrijk een eigen gecertificeerde blaastest (voor alcohol) bij je moet hebben in de auto. Het niet bezitten van een dergelijke test levert je een flinke boete op. Tevens is het goed om rekening te houden met de tolwegen, waar vaak met contact geld betaald dient te worden. Plan nu jouw hotel langs A39 wegen en je kunt zonder stress op reis en een mooie vakantie tegemoet zien.