F1 Hotel

F1 hotelF1 hotel: vind leuke en goedkope hotels langs jouw route

 

Tijdens het maken van een lange reis met de auto op weg naar jouw vakantiebestemming, is het prettig om te kunnen rekenen op een kamer in een goed en goedkoop hotel voor het maken van een tussenstop. Zo maak je de reis deel van jouw vakantie en voorkom je stress onderweg. Vooral wanner je door landen als Frankrijk rijdt in de zomermaanden, krijg je hoogstwaarschijnlijk te maken met files op de weg. Ook als je op doorreis bent naar het zuiden van Europa en landen als Spanje en Portugal, is de kans groot dat je stil komt te staan onderweg. Het plannen van een goedkope tussenstop in een budget F1 hotel is een ideale optie voor een goedkope overnachting onderweg.

Wat biedt een F1 hotel?

Een F1 hotel (oftewel een Formule 1 hotel) is een budget hotel. Je betaalt altijd een lage prijs voor jouw overnachting. De kamers zijn (met name in de Franse F1 hotels) niet al te ruim. Wel beschik je over een goed bed (dit kan ook een stapelbed zijn). Op je kamer vind je tevens een televisie. De kamers zijn goed onderhouden en schoon. Op de gang van het hotel vind je meerdere zelfreinigende toiletten en douches. Kortom, je hebt alles bij de hand wat je nodig hebt om even goed uit te kunnen rusten voor je de weg weer op gaat. In een Formule 1 hotel kun je tevens drankjes of een kleine snack verkrijgen. Het ontbijt (indien gewenst) kun je in een nabijgelegen Ibis hotel gebruiken. Nog een voordeel, je kunt altijd gratis parkeren en rustig slapen. Jouw F1 hotel bevindt zich naast de snelweg of dichtbij een oprit naar de snelweg. Zo kun je files vermijden en snel de weg weer op.

De voordelen van het goedkoop overnachten in een F1 hotel

Je kunt een kamer in een F1 hotel desgewenst van tevoren boeken. Zo weet je zeker dat je kunt rekenen op een goede nachtrust onderweg. Je betaalt niet per persoon, maar per kamer. In de meeste gevallen kun je met een creditcard, met PIN of contant betalen voor jouw F1 hotelkamer. Sommige hotels bieden wel een ontbijt aan. Je kunt gebruik maken van kamers voor 1 tot 3 personen, maar veel F1 hotels bieden tevens familiekamers aan. Dit is handig voor gezinnen die onderweg zijn naar een vakantie met de kinderen.

Via Tussenstop.com boek je snel een voordelig F1 hotels. Geef eenvoudig jouw route of een gewenste locatie aan op de website en kies uit de voordelige beschikbare hotels. Zo rijd je veilig en uitgerust naar jouw vakantiebestemming!