Hotel langs A12 en A13 – Kufstein-Innsbruck-Brennerpas

Tirol en Italië zijn zowel in de zomer als in het wintersportseizoen druk bezochte bestemmingen voor reizigers vanuit Nederland. Voor degenen die met de auto naar een van deze twee plaatsen gaan is het goed om te weten dat de A12 en de A13 beiden motorwegen zijn die in beide seizoenen druk kunnen zijn. De autoweg leidt vanuit Kufstein naar Innsbruck en de Brennerpas. Bij Kufstein loopt de Duitse A93 weg vanuit Salzburg over in de A12 in Oostenrijk. De route is indrukwekkend mooi, vooral doordat men omringd is door bergen met een gemiddelde hoogte van zo’n 1500 meter. De A13 loopt van de beruchte Brennerpas (vanuit de Brenner Autobahn) van het noorden naar het zuiden naar Italië. De A12 loopt vanuit het oosten naar het westen vanuit het Duitse Rosenheim via Kufstein en Innsbruck naar het prachtige Liechtenstein. `Voor reizigers langs deze route is het boeken van een hotel langs A12 en A13 wegen zeker geen overbodige luxe. Met name rond de Brennerpas kan het nogal druk zijn en krijgt men vaak te maken met files.

Een ontspannen reis met een hotel langs A12 en A13

Maak tijdens je reis tijd voor rust en ontspanning. Vaak wordt de inspanning die je levert tijdens het rijden nogal onderschat. Zonder dat we het opmerken neemt onze focus op de weg onherroepelijk af na zo’n 5 uur rijden, ook al heb je tijdens de rit korte stops gemaakt. Door vooral een hotel langs A12 en A13 wegen te boeken ben je verzekerd van een comfortabele kamer en een nachtje rust. Je kunt de volgende dag vroeg de weg op en files vermijden. Zo kom je ontspannen aan het volgende gedeelte van je reis.

Boek nu een hotel langs A12 en A13

Boek je hotel langs A12 en A13 zo vroeg mogelijk. Zo ben je er zeker van dat je het laagste tarief betaalt. Uiteraard kun je tevens onderweg een hotel langs A12 en A13 boeken door gebruik te maken van de handige mobiele Tussenstop.com website!