Hotels onderweg Alpen

Hotels onderweg Alpen

hotels onderweg alpen
Rijd je in de komende maanden naar Italië of naar een andere mooie bestemming in Europa voor een vakantie? En rijd je hierbij naar of door de Alpen? Dan zal het geen verrassing zijn dat de wegen rondom de Alpen flink druk kunnen zijn, met name in de maanden juli en Augustus. Het plannen van een goede route en letten op de tijden waarop je je op de wegen bevindt is geen overbodige luxe. Ook het maken van een ontspannen tussenstop in een van de voordelige hotels onderweg door de Alpen, of hotels onderweg via de Alpen helpt bij het veilig rijden.
Met onze handige planner weet je snel wat de beste routes zijn voor jouw vakantiebestemming in Europa. Tevens geven we je goede tips wat betreft het boeken van een goedkoop verblijf in een hotel, budget kamer of in een B&B met een goede aansluiting op jouw route.

Veilig rijden met hotels onderweg naar de Alpen in Duitsland, Frankrijk of Italië

Rijd je naar de Franse Alpen? Dan is het leuk om een mooie route te bepalen en een tussenstop in te lassen rondom bijvoorbeeld Parijs. Vooral voor families die een langere rit per auto gaan maken op drukke zomerse wegen is het verstandig om een dagje rust in te plannen met hotels onderweg naar de Alpen. Bezoek bijvoorbeeld het leuke Disneyland met de kids, of beklim de stoere Eiffeltoren. Gewoon een wandeling maken door het mooie Montmartre is al een belevenis op zich. Rijd je naar Italië? Dan kun je via Duitsland en Zwitserland een schitterende rit maken naar het noorden van het land. Na het rijden naar de grens tussen Duitsland en Zwitserland heb je de ideale gelegenheid om in een van de leuke hotels onderweg naar de Alpen je rust te pakken. De wegen en de rijstijl in Italië kunnen behoorlijk hectisch zijn. Na wat rust en ontspanning kun je weer met alle aandacht fris de weg op.

Goed voorbereid met hotels onderweg richting Alpen

Bij het voorbereiden van jouw reis door (of naar) de Alpen is het belangrijk om tevens te denken aan zaken die belangrijk zijn voor onderweg, zoals de bekende vignetten om op de snelwegen te mogen rijden. Rond de grens naar Oostenrijk en Zwitserland koop je een vignet, vaak voor tien dagen, voor een maand of voor een jaar. Naast het plannen van tussenstops op de heen- en retour reis in hotels onderweg naar de Alpen, heb je zo alles goed voor elkaar. Uiteraard is het overwegen van een pech hulp verzekering voor in Europa en het bij je hebben van een EHBO set in de auto ook deel van de voorbereidingen.