Hotel langs A7 – Hamburg – Würzburg

Het gedeelte van de A7 autobaan in Duitsland lopend van Flensburg (op het noorden van Hamburg) naar de plaats Füssen in het zuiden van Duitsland is een belangrijke weg voor vrachtverkeer, woon-werkverkeer en toeristen. Een gedeelte van deze weg wordt geregeld gebruikt door automobilisten die uitwijken vanaf de A3 wanneer deze, door het vele verkeer of een ongeval, vastloopt. Dit geldt met name voor het gedeelte van de weg tussen Kassel en Würzburg. Bij het plannen van een (door)reis door Duitsland via de A3 kan het dan ook verstandig zijn om een alternatieve route te plannen via dit gedeelte van de A7. Vaak wordt een hotel langs A7 rond Würzburg of Hamburg gekozen als de perfecte locatie voor een tussenstop tijdens de reis. 

Een lange reis met een hotel langs A7

Ben je een langere reis aan het plannen door Duitsland? Bekijk dan het aantal kilometers en uren dat je zult gaan rijden. Het is verstandig om iedere 2-3 uur een korte stop te maken en even de benen te strekken. Na zo’n 5-6 uur rijden is het bovendien verstandig om een overnachting in te plannen voor je de volgende dag verder rijdt naar je eindbestemming. Zeker wanneer je met het hele gezin (en kinderen) de weg op gaat voor een langere reis, is het belangrijk om de kinderen de gelegenheid te geven om even hun energie kwijt te raken. Boek op Tussenstop.com een gunstig geprijsd hotel met bijvoorbeeld een zwembad of met andere leuke faciliteiten. Voer je route in op de handige planner en je krijgt direct een overzicht te zien van hotels met een perfecte ligging ten opzichte van jouw route!

De beste informatie over een hotel langs A7

Uiteraard krijg je per afzonderlijk hotel langs A7 duidelijke informatie met foto’s. Zo weet je exact wat je kunt verwachten voordat je jouw kamer boekt via de site. Ook is het mogelijk om de ervaringen van vorige bezoekers van het hotel te lezen en krijg je een overzicht van alle faciliteiten en de ligging van je hotel! Tussenstop.com biedt deze service gratis aan.