Dieselprijzen in Europa

Dieselprijzen in Europa: Bekijk alle prijzen!

Brandstof prijzen EuropaJe gaat dit jaar met de auto op vakantie richting je eindbestemming. Je zal vele kilometers over de snelweg rijden en daarnaast een heleboel tankstations passeren. Op den duur zal je ergens moeten stoppen om de auto bij te tanken. Je navigatiesysteem vertelt de vaak waar het dichtstbijzijnde pompstation zich bevindt, maar dan heb je nog steeds geen idee van de actuele dieselprijs. Dit is handig om te weten, vooral als je zo goedkoop mogelijk wilt tanken. De meeste tankstations bevinden zich op een korte afstand van de snelweg, zodat de vakantiegangers hun weg snel weer kunnen vervolgen. Maar wat zijn de dieselprijzen in Europa en waar kan je het goedkoopste tanken?

Actuele dieselprijzen in Europa

Je gaat op autovakantie en je vraagt je natuurlijk af hoeveel je kwijt zal zijn aan brandstofkosten in het buitenland. De kosten voor een liter diesel kunnen namelijk erg verschillen per land en door hier slim op in te spelen, kan je flink besparen op de dieselkosten. Tussenstop.com geeft je een actueel overzicht van de verschillende dieselprijzen in Europa. Vergelijk de verschillende landen met elkaar en plan je tankbeurt slim in, zodat je minder kosten maakt. Vooral Luxemburg is een koploper als het gaat om goedkope brandstofprijzen en is daarom een populaire plaats om te tanken.

Goedkoopste dieselprijzen in Europa

De dieselprijzen in Europa verschillen zeer van land tot land. Nederland heeft over het algemeen een van de duurste brandstofprijzen, maar er zijn een aantal plaatsen waar diesel tanken nog wat duurder is. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld Italië en Noorwegen. Let dus goed op waar je je diesel tankt. Daarentegen zijn er ook landen waar de prijzen aanzienlijk lager liggen, zoals Duitsland en populair tankland Luxemburg. Luxemburg heeft een van de laagste brandstofprijzen in Europa waardoor het jaarlijks vele bezoekers trekt. Dit heeft natuurlijk als gevolg dat er lange rijen kunnen ontstaan. Op tussenstop.com vind je een overzicht van de verschillende dieselprijzen in Europa.

Goedkoper tanken en voordelig overnachten

Het is niet alleen slim om rekening te houden met de verschillende dieselprijzen, maar ook met de kosten die je zult maken door verschillende overnachtingen te boeken. Vooral wanneer je op doorreis bent, zal je op den duur een overnachting bij een hotel moeten boeken. Tussenstop.com kan je helpen bij het kiezen van het juiste hotel dat bij jouw vakantie past. Plan je tussenstops met tussenstop.com en boek voordelig een hotel dat op jouw route ligt.