HotelF1

HotelF1HotelF1: de goedkoopste hotels langs jouw route

Ben je met de auto op (door)reis door Europa, dan is het overnachten onderweg in een HotelF1 de meest goedkope optie wat betreft het boeken van een kamer voor een nachtje rust. Zo kun je een lange reis met de auto niet alleen veiliger maken, maar voorkom je tevens onnodig in files staan. Deze files kun je makkelijk vermijden door een goedkope kamer te boeken in een van deze hotels. Hecht je niet aan luxe faciliteiten, maar wel aan een schone kamer met een comfortabel bed en bijvoorbeeld een televisie? Dan is een HotelF1 overnachting een goede keuze. Bekijk op Tussenstop.com eenvoudig welke hotels van deze formule (bijvoorbeeld in Frankrijk) op jouw route liggen, parkeer gratis en rust uit voor je de weg weer op gaat!

Wat kun je verwachten in een HotelF1?

De Formule 1 hotels maken deel uit van de Ibis hotelketen. Een HotelF1 is een schoon hotel met wat kleinere kamers die eenvoudig zijn ingericht. Zo vind je in de kamer meestal 2 of 3 bedden en een televisie. Op de gang vind je meerdere ruime douches en toiletten, die in veel gevallen zelfreinigend zijn. Een kamer met een eigen badkamer behoort bij een HotelF1 doorgaans niet tot de mogelijkheden. Je boekt een kamer, je betaalt dus niet per persoon. Een overnachting in een HotelF1 kamer kost vaak niet meer dan de gemiddelde prijs van zo'n 40 Euro, afhankelijk van het land. In sommige F1 hotels van deze keten kun je met jouw huisdier overnachten, of gebruik maken van een familiekamer. Ook bieden sommige HotelF1 locaties een zeer goedkoop ontbijt aan. Verwacht geen luxe faciliteiten, maar een schone kamer en een gratis parkeerplaats dichtbij de snelweg. Zo kun je op iedere gewenste tijd de weg weer op en drukke momenten op de weg desgewenst vermijden. Boek jouw HotelF1 van tevoren, zo weet je zeker dat je een kamer hebt.

De voordelen van het overnachten in een HotelF1

Onderzoek heeft uitgewezen dat de alertheid van een bestuurder van een auto sterk afneemt na zo'n 4 uur rijden. Het is dan ook belangrijk om om de twee uur een korte stop te proberen te houden bij bijvoorbeeld een tankstation. Drink iets, beweeg even en adem frisse lucht in. Zo blijf je alert wanneer je de weg weer op gaat. Boek een goedkoop verblijf in een Hotel F1 en zorg ervoor dat je altijd veilig rijdt. Reis je met de auto door Frankrijk? Zorg er dan ook voor dat je de verplichte blaastest voor alcohol bij je hebt. Hier kan op worden gecontroleerd. Boek de goedkoopste hotelkamer voor onderweg via Tussenstop.com en houd het veilig!