Chambres d’Hotes

Chambres d’Hotes: de Franse B&B voor een ontspannen vakantie

Ieder jaar gaan honderdduizenden op vakantie naar Frankrijk. Sommige doen dat door urenlang door te rijden, totdat ze doodmoe op de plaats van bestemming aangekomen zijn. Vaak moet dan nog een tent opgezet en ingericht worden, terwijl iedereen moe is. Dat leidt tot onnodige stress en woordenwisselingen.
Chambres d'hotes

Gelukkig doen veel vakantiegangers het tegenwoordig anders, namelijk door gebruik te maken van de Chambres d’ Hotes. Wie een vakantie naar Frankrijk plant, kan, gebruik makend van de planner van Tussenstop.com precies vastleggen hoe ver hij de eerste dag wil rijden. De planner biedt vervolgens een overzicht van campings en Chambres d’ Hotes in die regio.

Chambres d’ Hotes: wat is het?

Chambres d Hotes is de Franse B&B. Mensen die kamers verhuren voor een of meerdere dagen tegen vaak leuke prijzen. Deze Chambres d’ Hotes zijn ideaal om een vakantie rustig en relaxt te beginnen en te beëindigen. Geen kinderen meer die na uren in een file geen behoefte meer hebben om in die warme auto te zitten, geen oververmoeidheid achter het stuur, die ook optreedt bij wisselende chauffeurs en vooral geen stress meer bij aankomst. Heerlijk, in etappes, met onderweg een Chambres d’ Hotes naar de uiteindelijke bestemming of terug naar huis.

Voordelen van Chambres d’ Hotes

Gebruik maken van Tussenstop.com en de Chambres d’ Hotes heeft alleen maar voordelen.

Vanaf het moment dat je thuis vertrekt, weet je hoever de rit die dag zal gaan. Er is geen reden extra hard te rijden, je kunt files mijden door binnendoor te rijden, je kunt kinderen laten weten dat ze in de namiddag buiten kunnen spelen en je weet dat je die avond bij de Chambres d’ Hotes of in de buurt uit zult gaan eten. Met name dit laatste zorgt er voor dat jouw partner ook van de vakantie geniet.

Tel daar de factor veilig aankomen bij en er is toch geen twijfel meer mogelijk dat het vanaf nu een Chambres d’ Hotes wordt.

Tot slot zijn Chambres d’ Hotes onderweg gelegen in prachtige landschappen en pittoreske dorpjes. Ze laten Frankrijk zien op hun mooist. Een aanrader voor iedereen die op vakantie gaat naar Frankrijk!