Hotel langs A7 – Würzburg – Füssen

Vooral in het winterseizoen maken veel Nederlanders de rit naar Oostenrijk of Tirol. De meest bereden weg in deze richting vanuit Nederland is de A7. Gezien het feit dat deze route redelijk druk kan zijn (en afhankelijk van de weersomstandigheden) neemt de rit aardig wat tijd in beslag. Met het oog op de veiligheid op de weg en een stressvrije reis is het fijn om onderweg een tussenstop te maken. Een hotel langs A7 wegdelen tussen Würzburg en Füssen biedt een goede mogelijkheid om een nachtje uit te rusten voor de rit verder gaat. Op de handige (mobiele) Tussenstop.com website kun je zowel vantevoren als onderweg snel en eenvoudig een hotel boeken dat aansluit op je route.

Een hotel langs A7 vinden en boeken

Het meest zuidelijke gelegen deel van de drukke A7 biedt een goede uitwijkmogelijkheid voor automobilisten die onderweg zijn naar hun eindbestemming. Degenen die voor bijvoorbeeld een wintersport-vakantie of een trip naar Italië de weg op gaan doen er goed aan vaak een pauze te nemen. Rond Würzburg kruist de A7 met zowel de A3 als de A81. De A81 loopt in de richting van Frankfurt naar Nürnberg en tevens in de richting van het veel bezochte Stuttgart. Onderweg passeer je de mooie stad Ulm. Hier kun je perfect logeren in een hotel langs A7. Dit is een plek van waaruit je snel de weg weer op kunt en rustig naar bijvoorbeeld Oostenrijk door kunt rijden. Ook het nabij gelegen Altenstadt biedt zowel bezienswaardigheden als goede hotels voor een schappelijke prijs. De A7 eindigt bij de grens met Oostenrijk, rond Füssen.

Zoek een hotel langs A7 met Tussenstop.com

Tussenstop.com biedt je de mogelijkheid om simpelweg je route in te geven in de handige reisplanner. Hierna zie je binnen enkele seconden een duidelijk overzicht van de beste hotels aan de weg. Uiteraard kun je zowel kiezen voor bijvoorbeeld een budget-hotel, een familie-hotel met entertainment, of een luxe (wellness) hotel. Zo maak je van de rit naar je vakantiebestemming een prettige gelegenheid.