B&B Hotel

b&b hotelVind B&B Hotel langs jouw route en boek direct

Tip: boek nu alvast een B&B Hotel voor een gegarandeerde slaapplek. Betaal pas bij aankomst!

B&B Hotel voor onderweg

Als je met de auto naar het zuiden op vakantie gaat, dan is de eindbestemming vaak verder dan één dag reizen. Voor onderweg zoek je dan natuurlijk een fijn geprijsd hotel, om lekker uit te kunnen rusten en de volgende dag weer snel je weg te vervolgen. Een B&B Hotel is hiervoor ideaal!

Wat is een B&B Hotel?

B&B Hotel is een keten van hotels door heel Europa. Vooral in Frankrijk beschikken zij over veel verschillende accommodaties, waardoor je er onderweg altijd wel eentje tegenkomt. Zoals de naam al aangeeft kun je niet alleen overnachten, maar ook genieten van een heerlijk ontbijt. Dat maakt een B&B Hotel zeer geschikt als tussenstop op weg naar je vakantiebestemming.

Goede kwaliteit tegen een gunstige prijs

b&b hotel kamerBij veel hotels met een lage prijs moet je genoegen nemen met weinig comfortabele kamers. Bij B&B Hotel ligt dit absoluut anders. Hun kamers zijn voorzien van bedden en beddengoed van een uitstekende kwaliteit, een badkamer met toilet en ruime douche en van goede geluidsisolatie. Je zult dus absoluut geen last hebben van geluiden van andere gasten en kunt in de heerlijke bedden een goede nachtrust krijgen. En dit alles tegen gunstige prijzen!

Ontbijt

In sommige low budget hotels kun je alleen overnachten, maar in dit hotel kun je ’s ochtends genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Het all-you-can-eat ontbijt bestaat onder meer uit broodjes, sinaasappelsap, koffie, thee en fruit. En dit alles uiteraard supervers!

Veel voordelen voor een heerlijke vakantie

Omdat je onderweg natuurlijk ook graag verbonden wilt blijven met de mensen thuis, bieden ze gratis wifi aan voor de gasten. Mooie kamers en een heerlijk ontbijt tegen gunstige prijzen en daarnaast ook nog gratis wifi, redenen genoeg om voor dit overnachtingshotel te kiezen.

Wat is eigenlijk B&B Hotel?

Onderweg naar je vakantieadres vind je volop hotels langs de snelweg waar je kunt overnachten. Zo kom je uitgerust op je vakantiebestemming aan. Een van de hotels die je tegenkomt is zonder twijfel een B&B Hotel. Deze hotelketen zie je namelijk in heel Europa.

Wat maakt B&B Hotel zo geschikt?

De B&B Hotels liggen altijd in de buurt van de snelweg en bieden behalve een overnachting ook een prima ontbijt. Bovendien geldt het net als bijvoorbeeld de Formule 1 hotels als een low budget keten.

Hoe vind je een B&B Hotel?

Geef op Tussenstop.com je vertrekplaats en je vakantiebestemming in. Geef ook aan hoeveel uren je maximaal op een dag wilt rijden. Op deze website krijg je vervolgens een overzicht van de beschikbare accommodaties om te overnachten. Daar zit vast ook een B&B Hotel bij.

1 gedachte op “B&B Hotel

  1. Wij waren telkens heel tevreden van onze overnachtingen in B &B hotels. Proper, vriendelijk personeel……… en in Saarbrücken rustig gelegen hotel, niettegenstaande het station vlakbij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *