Hotel Beaune snelweg

Hotel Beaune snelweg


Tijdens een autovakantie is het meer dan verstandig om onderweg een korte break in te lassen en een tussenstop te maken. Een hotel Beaune (dichtbij de snelweg) is een bij uitstek geschikte optie voor degenen die vanuit de top van Frankrijk in de richting van het oosten van het land rijden. Door de ligging bij Parijs is een hotel Beaune perfect voor een goede nachtrust tijdens een reis naar Zwitserland via Frankrijk.

Hotel Beaune snelweg boeken

Beaune is het centrum van de productie van wijnen in het oosten van Frankrijk en ligt tussen Parijs en Geneve in. De jaarlijkse veiling van wijnen van de Hospices de Beaune is de meest bekende en best bezochte wijnveiling in Frankrijk. Veel wijnproducenten verbouwen dan ook druiven (of hebben wijnkelders) in dit gebied. Beaune is een historische stad gebouwd bij de heuvels van de Franse Côte d’Or. De stad heeft een oude stadsmuur en vele overblijfselen van de oude stad zijn bewaard gebleven. Dit maakt een hotel Beaune tot een unieke plek om de nacht door te brengen en eventueel een dagje pauze te nemen onderweg. We bieden je een hotel Beaune in iedere prijs- en comfortklasse.

De snelweg rond je hotel Beaune

Op de grens tussen Luxemburg en Frankrijk begint de A31. Dit is voor veel autobestuurders de meest bekende route richting Frankrijk. Ben je van plan deze weg af te rijden? Dan ben je goed op weg voor een overnachting in een hotel Beaune. Rond de op- en afritten naar de stad Dijon wordt het even wat drukker op deze weg en kan het een mooie optie zijn om hier een tussenstop te maken. Na een goede nachtrust in een betaalbaar hotel Beaune is het prettig om weer vroeg de auto in te stappen voor het volgende deel van je reis. Op onze Tussenstop website vindt je een handige planner waarin je jouw route ingeeft. Wij tonen je dan de hotels Beaune waarvoor je niet hoeft om te rijden!

Na het verblijf in jouw hotel Beaune rijdt je verder via de A39 in de richting van de Alpen (Besancon). De A39 is een weg die veel rustiger is dan het eventuele alternatief, de A31 en de A6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *