Hotel langs A1 – Lille – Parijs

Ieder jaar in de zomer vertrekt een groot deel van Nederland naar prachtige en warme landen als Frankrijk, Spanje en Portugal. Wij Nederlanders rijden dan met zijn allen door Frankrijk en verder. De reis gaat vaak over de A1 van Lille naar Parijs. Deze belangrijke snelweg is door het jaar heen een drukke route geworden. De weg kenmerkt zich door saaie delen zonder enige afritten. Toch wordt je na Chevrières verrast door de veranderende natuur. Een van de grote pretparken van Frankrijk ligt ook aan deze route; Parc Astérix. Ideale plekken voor een rust moment en een modern hotel langs A1 Lille – Parijs.

Veilig op vakantie met een hotel langs A1 routes

Het lijkt natuurlijk super gezellig om met zijn alle in de auto via de A1 vanuit Lille naar Parijs en verder te rijden. De praktijk is dat je nogal eens vast staat in de file. Reis je op een ‘zwarte zaterdag’? Dan zijn files zo goed als gegarandeerd. Na vijf of acht uur langzaam rijden of zelfs stilstaan is een hotel langs A1 Lille – Parijs een slimme tussenstop. Want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk naar je eindbestemming en met jouw familie zo kort mogelijk op elkaar gepakt zitten. Tussenstop.com biedt de slimste overnachtingen waarna je weer snel verder rijdt. Reis veilig en start jouw vakantie vanaf de reis!

Via tussenstop.com de perfecte rustplek vinden

Tussenstop.com maakt van jouw reis een echte vakantie belevenis vanaf de eerste dag. Deze site helpt jou de meest strategische overnachting te kiezen op jullie reis naar de heerlijke zon. Elk hotel langs A1 Lille – Parijs vind je hier. Voer jouw route op de site in en dan zoekt Tussenstop de ideale overnachtingen bij hotel, bed & breakfast of camping.

Jij bepaalt hoelang of hoe ver je wilt rijden en vervolgens krijg je een overzicht van de mogelijkheid rustplekken die je vervolgens snel kan reserveren. Easy en mobiel je ideale vakantie plannen doe je dus bij Tussenstop.com! We bieden hotels in iedere luxe- en prijsklasse.

Wat is er bijzonder aan de A1 Lille-Parijs?

Het is één van de drukste wegen, zeker rond de vakantieperiode. De weg is eerst saai en lijkt ellenlang, later wordt de omgeving interessanter. Juist in die omgeving is het goed een tussenstop te plannen en te kiezen voor een hotel, B&B of een camping onderweg.. Na een uur of acht rijden is het beter te stoppen en te overnachten.

Zijn er langs de A1 Lille – Parijs voldoende hotels?

Ja, die zijn er zeker. De hotels bevinden zich zonder uitzondering in de nabijheid van de snelweg. Dat betekent dat je de volgende dag gemakkelijk je route kunt hervatten. Je hebt de keuze uit vooral veel betaalbare hotels, maar kunt ook kiezen voor een luxe hotel onderweg.

Hoe boek je een hotel langs de A1 Lille – Parijs?

Heel simpel. Je voert op deze website enkele gegevens in, drukt op enter en je krijgt een aantal hotels langs de A1 voorgeschoteld. Je maakt een keuze en boekt dat hotel vervolgens meteen.

5/5 - (8 stemmen)