B en B Frankrijk

Een tussenstop in een B en B Frankrijk

Als je met de auto onderweg bent naar je vakantiebestemming in Frankrijk of Spanje is er niets lekkerder dan een tussenstop maken op een mooie plek waar je even tot rust kunt komen. Gelukkig zijn er genoeg plekken waar je gastvrij wordt onthaald en even een break kunt nemen van je vermoeiende autoreis, in één van de B en B’s die Frankrijk rijk is.

Ontspannen bij een B en B Frankrijk

B en B Frankrijk, kort voor Bed & Breakfast of in het Frans ‘chambres d’Hôtes’, bieden je de huiselijkheid die je thuis gewend bent. Je verblijft namelijk gewoon bij de mensen thuis. Er zijn duizenden B en B Frankrijk te vinden in het vakantieland, waar je makkelijk terecht kunt om een nachtje bij te komen van de reis. De volgende dag kun je, na een ontbijt dat bij een B en B Frankrijk vaak bij de prijs is inbegrepen, weer fris op pad richting je eindbestemming. 

Eten in een B en B Frankrijk

Als je kiest voor een B en B Frankrijk maak je meteen kennis met de Franse cultuur, omdat je op het huisadres van Franse locals verblijft. Je ontbijt met een typisch Frans ‘petit déjeuner’ en soms biedt het B en B ook de mogelijkheid om ’s avonds te eten met de eigenaren van de B en B Frankrijk en de andere gasten. Dit wordt ‘table d’hôtes’ genoemd. Tijdens dit typische Franse diner kun je je te buiten gaan aan heerlijke producten uit de omgeving van de B en B Frankrijk en natuurlijk mag de wijn ook niet ontbreken. 

Eenvoudige tot luxe B en B Frankrijk

De Franse ‘chambres d’Hôtes’ zijn erg divers qua stijl, prijs en luxe. Sommige B en B’s hebben een privé badkamer, bij anderen zit de badkamer op de gang. Zo is er voor iedereen een geschikte B en B Frankrijk!