Hotels onderweg Italie

Vind en boek alvast hotels onderweg Italie voor een ontspannen reis:

Op autovakantie naar Italie? Met een mooie rit naar het warme Italie begint de vakantie meteen. Echter kan de autorit ook lang zijn. Vandaar dat het slim is om een tussenstop te maken. Er zijn dan ook veel hotels onderweg Italië waar je kan uitrusten en verder gaan naar de eindbestemming in Italië.

Populaire routes naar Italie

hotels onderweg italieEr zijn meerdere populaire routes die naar eindbestemmingen in Italië leiden. Via de Tussenstop Planner kan je bij alle routes bekijken welke hotels onderweg het best bij je wensen passen. Als je eenmaal de gegevens hebt ingevoerd dan kan je de route eenvoudig met je muis verslepen. Handig! De populairste routes naar Italie:

Hotels onderweg Italië via Oostenrijk

Oostenrijk is een mooi land om door te rijden. Het is mogelijk om in Oostenrijk via de Brennerpas naar Italië te rijden. Je kan dan rijden door de verbinding Innsbrück naar Verona. Het kan redelijke druk zijn op deze pas.

Hotels onderweg Italie via Zwitserland

Het is ook mogelijk om te rijden naar Italië door Zwitserland. Je rijdt dan door de Gotthardtunnel. Deze tunnel kan snel zijn, maar bij grote drukte kan het ook vertraging oplopen. Meer over Hotels onderweg