Hotel langs A75 -Clermont-Ferrand – Beziers

De Franse autoroute A75 is een bijzondere snelweg die Clermont-Ferrand verbindt met Beziers. Tussenliggende plaatsen zijn onder andere Issoire, St. Flour en Millau. Deze 330 kilometer lange route is met recht spectaculair te noemen. De weg leidt je langs het Viaduc de Millau, een 270 meter hoog viaduct. Met de auto rijdt je over vele bruggen, langs bergen en zie je de hoogtepunten van het Centraal Massief van Frankrijk, tussen Clermont-Ferrand en de kust van de Middellandse Zee. Deze route verdient de aandacht van de bestuurder, met name vanwege de vele dalingen en klimpartijen in de weg. Een hotel langs A75 wegen boeken is een goede optie voor degenen die in een mooie omgeving en dicht aan de snelweg willen overnachten tijdens een lange reis.

Veilig op weg met een hotel langs A75

De A75 is een goed alternatief voor de veel drukkere A7 die door het Rhonedal loopt. Het is tevens goed om te weten dat de A75, met uitzondering van het viaduct, volledig vrij van tolposten is. Dit scheelt niet alleen geld, maar ook tijd. Rondom de tolposten komt het immers vaak voor dat men in de file staat. Vanwege de populariteit van het mooie viaduct is de A75 met name in de zomermaanden wat drukker en verbindt de A75 het noorden met het zuiden van Frankrijk. Bereid je goed voor op de lange autorit door uitgerust op weg te gaan. Neem iedere paar uur een korte pauze en drink onderweg voldoende. Na zo’n 5 uur rijden is het lastig om de aandacht volledig bij de weg te houden. Plan daarom een tussenstop in een goed hotel langs A75 wegen en rust uit voor je de volgende dag weer verder reist.

Boek jouw hotel langs A75 nu

Boek je hotel langs A75 bij Clermont-Ferrand of Beziers snel met onze handige planner. In ons overzicht zie je hotels die aan de wegen liggen en kun je direct boeken. Zo profiteer je van de laagste tarieven en ga je goed voorbereid op reis.