Route Du Soleil

Route du Soleil: vind een tussenstop hotel langs jouw route

Route du Soleil hotelsBen jij van plan om er eens lekker met de auto op uit te trekken? Neem dan een prachtig land als Frankrijk in overweging. Frankrijk is een groot land dat vaak niet in korte tijd te doorkruisen is, zeker als u graag naar het mooie en warme zuiden wil vertrekken. Als uw bestemming inderdaad in het zuiden van Frankrijk is het aan te raden om gebruik te maken van de Route du soleil. Dit is een autoroute die bestaat uit twee delen. Het eerste deel loopt van Parijs in het noorden van Frankrijk via Beaune naar de grote stad Lyon. Dit traject wordt gevormd door de A6. Vanaf Lyon vervolgd de Route du Soleil zich via de A7. Vanaf Lyon voert de snelweg via Orange in het binnenland van het zuiden van Frankrijk naar de grote kustplaats Marseille. De route is dus een belangrijke infrastructurele ader in het Franse wegennetwerk. De route du soleil is hiermee een van de snelste manieren om jezelf van Het noorden naar het zuiden te verplaatsen. Klik hier voor alle hotels nabij de Route du Soleil

route du soleil hotels

bekijk vrijblijvend hotels langs de Route du Soleil

Voordelen Route du Soleil

Kaart voor een autoritDe Route du Soleil bestaat uit de A6 en de A7. Dit zijn beide zeer goed onderhouden trajecten. Er zitten grote afstanden tussen de tolstations waardoor je niet constant hoeft te stoppen. Er zijn meer dan voldoende faciliteiten zoals hotels en pompstations langs de snelweg. De populaire snelweg is daarnaast een traject dat is gemaakt voor het verwerken van een flinke verkeersstroom, maar in de zomer kunnen er toch nog flinke files staan op deze toeristische route. Dit verlengt de reistijd aanzienlijk en dit kan overnachten dan ook noodzakelijk maken.

Hotels Route du Soleil

Langs de Route du Soleil zijn een hoop hotels te vinden, meestal zijn dat budgethotels van grote hotelketens. De hotels die u kunt vinden zijn bijvoorbeeld de hotels van Formule 1. Dit lowbudget concept biedt u een betaalbare overnachting. Naast de Formule 1 hotels kunt u ook ETAP hotels vinden langs de Route du Soleil. Ook dit is een lowbudget concept. Voor wat meer luxe en comfort kunt u ook terecht bij hotelketens als Novotel, IBIS en Mercure.

route du soleil hotels

bekijk vrijblijvend hotels langs de Route du Soleil

Een luxe hotel onderweg is heerlijk!

Daarnaast zijn er ook diverse luxere hotels te vinden langs de snelweg die het mogelijk maken om heerlijk te ontspannen na een lange autorit. Zou het niet fijn zijn om met je gezin een duik te nemen in een heerlijk koel zwembad en de autoreis even te vergeten? De kinderen zouden dat fantastisch vinden.

Of dat je als autorijder een heerlijke massage krijgt bij een hotel met wellness faciliteiten? Zo worden je schouders en rug weer soepel en ben je zelf weer ontspannen. Steeds meer mensen kiezen voor een luxe hotel voor onderweg om te relaxen.

Een hotelovernachting plannen is simpel

Op Tussenstop.com vind je een handige planner om de ideale locatie van je hotel te vinden. Daarnaast kan je uit de vele hotels kiezen en gebruik maken van de filters om je ideale hotel te selecteren. Via betrouwbare boekingssites kan je vervolgens je hotelovernachting reserveren zodat je zeker bent van een heerlijke slaapplek.

Jaarlijks maken meer dan 500.000 mensen gebruik van Tussenstop.com om hun overnachtingen voor onderweg te plannen. Naast hotels, wordt er ook gekozen voor campings en bed and breakfasts. Niet alleen boeken mensen in Frankrijk, maar andere populaire landen zijn Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Waar je ook naar toe wilt: op Tussenstop.com kan je eenvoudig je overnachting voor onderweg plannen.

Veel vakantiegangers kiezen voor een overnachting onderweg zodat ze ontspannen aan komen op de eindbestemming. Het is daarnaast ook veel veiliger om niet te lang achter elkaar achter het stuur te zitten. Het is bekend dat er helaas jaarlijks ongelukken gebeuren door vermoeide rijders. Het is dus slim om dit voor te zijn en van je reis ook een leuke ervaring te maken.

Boek dus eenvoudig je overnachtingen onderweg. We wensen je alvast een hele fijne vakantie en veel reisplezier.

Waarom kies je voor een overnachting op weg naar je vakantieadres?

Vanwege de verkeersveiligheid, en dus je eigen veiligheid, en als je uitgerust op je vakantieadres in Frankrijk aan wilt komen, kies je voor een overnachting onderweg. Hoe langer je rijdt, hoe vermoeider je raakt en bovendien neemt je concentratie af. Verstandig dus om een hotel langs de Route du Soleil te boeken.

Worden hier alleen hotels aangeboden?

Nee, integendeel. Je kunt eveneens één van de door deze website geadviseerde campings onderweg of B&B’s kiezen. Alle accommodaties die we aanbieden zijn betrouwbaar. Bovendien liggen ze in de buurt van de snelweg. Zo kun je de volgende ochtend de route weer snel oppakken.

Hoe vind je accommodaties langs de Route du Soleil om te overnachten?

Die vind je hier op deze website. Je vult de plaats in waarvan je vertrekt, je geeft je vakantiebestemming aan en het aantal uren dat je op één dag wilt rijden. Vervolgens krijg je talloze accommodaties aangeboden, die je desgewenst meteen kunt boeken.

4.9/5 - (28 stemmen)