Campanile hotel

campanile_hotelVind en boek een Campanile hotel langs jouw route

Tip: boek nu alvast voor een gegarandeerde slaapplek. Betaal pas bij aankomst!

Voor een ideale tussenstop kan je terecht bij een Campanile hotels

Een Campanile hotel is met name voor mensen die richting Frankrijk rijden de ideale tussenstop voor een overnachting. In Europa zijn bijna 400 Campanile hotels te vinden, waarvan er 320 in Frankrijk liggen. Op die manier kun je in iedere Franse regio in bijna iedere stad, van Agen tot Nice, maar ook in Polen, Engeland en zelfs in China in een Campanile hotel verblijven.

Campanile hotel: prima bereikbaarheid

Een Campanile hotel zal je niet snel in het centrum van een stad vinden. De hotels staan meestal een paar kilometer van het centrum vandaan, relatief dichtbij de snelweg. Campanile hotels zijn dus goed bereikbaar voor mensen die onderweg zijn.

Wat kost een Campanile hotel?

Voor een nacht in een Campanile hotel ben je tussen de vijftig en tachtig euro kwijt, afhankelijk van de datum waarop je boekt, en de locatie van het hotel. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend te noemen.

Hoe ziet een kamer in een Campanile hotel er uit?

campanile hotel kamerEen kamer in een Campanile hotel is vrij simpel, maar wel netjes. De bedden zijn comfortabel, en er is gratis Wi-Fi in iedere kamer. Daarnaast krijgt iedereen die in een Campanile hotel overnacht, een klein welkomstpakketje van het hotel.

Wat zijn nog meer voordelen?

De hotels zijn netjes, simpel en relatief goedkoop. Het Campanile hotel is trots op zijn restaurants. De hotels hebben een uitgebreid ontbijt en dagelijks een onbeperkt buffet. De prioriteit ligt bij producten van het seizoen, en met verse groenten en fruit wil het Campanile hotel zijn gasten lekkere en verse maaltijden voorzetten. Dankzij de mobiele app van Campanile kun je altijd snel een Campanile hotel bij jou in de buurt vinden, en ook direct een kamer boeken. Handig voor als je onderweg bent met de auto! Ook heeft het Campanile hotel aanbiedingen speciaal voor sportievelingen. Wanneer je reist voor een sportwedstrijd, kun je daardoor in het weekend korting krijgen bij alle Campanile hotels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *