Hotel langs A77 – Nemours-Nevers

De A77 is een relatief rustige Franse snelweg die vanaf de A6 bij Nemours in de richting van het zuiden van Frankrijk loopt. Vervolgens kom je langs onder andere de plaats Montargis en Gien, tot aan de plaats Nevers. Hier loopt de A77 over in de N7. Het eerste gedeelte van de A77 (tot aan de plaats Gien) is een tolweg. Dit betekent dat dit gedeelte met name voor en na die plaats vrij druk kan zijn. Behalve een vrij kort gedeelte van de weg rond de plaats Cosne-sur-Loire is de weg verder vrij van tolposten. De A77 wordt ook wel de bomenroute genoemd. Je rijdt door een groene omgeving en bij het aanleggen van deze weg is veel aandacht besteed aan het beplanten van de zijden van de weg. Dit maakt het rijden over de A77 bijzonder prettig. Deze groene omgeving maakt het leuk om een hotel langs A77 wegen te boeken. Hier rust je heerlijk uit voordat je de volgende dag weer verder rijdt.

Boek een hotel langs A77 – Nemours/Nevers

Het vinden van een goed hotel voor een tussenstop op je vakantie kan lastig zijn. Je wilt immers dichtbij de route logeren zodat je snel weer verder kunt rijden na je verblijf. Onze planner geeft je daarom een duidelijk overzicht van de beste hotels op perfecte locaties aan de A77. Vooral in de zomermaanden lopen de hotels redelijk snel vol. Boek jouw hotel langs A77 wegen op tijd en voorkom onderweg zoeken naar een kamer. Gebruik onderweg de mobiele versie van de Tussenstop.com website om indien nodig snel een verblijf te kunnen vinden, dichtbij jouw locatie.

Rijden in Frankrijk

Naast het boeken van jouw hotel langs A77 is het belangrijk om rekening te houden met de betaalwijzen aan de tolposten. Vaak vraagt men om een contante betaling. Ook dien je in de auto een alcohol-blaastest bij je te hebben. Deze kun je in Nederland aanschaffen tegen een lage prijs.