Hotel langs A10 – Salzburg-Villach


De A10 autobaan, ook wel bekend staand als de Tauern Autobahn, is een druk bereden autoroute die je naar het noorden van Italië, maar ook naarKroatië en Slovenië brengt. Deze 200 kilometer lange route kan door autobestuurders ‘langer’ aanvoelen. Het verkeer beweegt tijdens het hoogseizoen vrij langzaam, met name tussen de plaatsen Golling en Werfen. Hier versmalt het dal en zijn er twee verschillende tunnels waar het verkeer op de A10 doorheen rijdt. De weg bevindt zich hier op slechts twee kilometer afstand van de Duitse grens. Na het passeren van Villach aan het einde van deze route loopt de A10 over in de A11 in de richting van Ljubljana. Voor het maken van een tussenstop met een overnachting is het handig om een hotels langs A10 routes te boeken. Via onze handige planner geven we je direct een overzicht van de beste hotels tegen een scherpe prijs.

Files vermijden met een hotel langs A10

Met een overnachting in een hotel langs A10 wegen kom je niet alleen aan ontspanning en rust toe. Je kunt tevens handig gebruik maken van het feit dat je vroeg kunt opstaan en snel de weg weer op kunt. Zo kun je de files rond het middaguur vermijden en snel de filegevoelige delen van jouw route passeren. Met name tijdens de zomer is het prettig om vroeg in de ochtend de weg op te gaan, in verband met de binnentemperatuur van je auto. Het is verstandig om vroeg een hotel langs A10 te boeken om teleurstelling te voorkomen. Tevens profiteren vroegboekers van de beste (lagere) tarieven.

De ligging van ee hotel langs A10

Onze hotels liggen dicht aan de snelweg, bieden gelegenheid om te parkeren en zijn comfortabel. Jij kiest je eigen prijs- en comfortklasse. Kies je voor een familiehotel? Of overnacht je liever in een net budget hotel? Uiteraard kun je tevens kiezen voor pure luxe en wellness-faciliteiten. Neem de mobiele Tussenstop.com website mee op reis, zodat je tevens vanaf je smartphone snel een goed hotel kunt vinden.

Waarom zijn er zoveel opties om te overnachten in hotels langs de A10 Salzburg – Villach?

Omdat dit een zeer populaire route is voor mensen die een vakantie hebben gepland in Italië. Veel mensen kiezen onderweg heel terecht voor een overnachting. En dus vind je behoorlijk wat hotels langs de snelweg. Op die manier kun je na een goede nachtrust de volgende ochtend meteen de route hervatten.

Wat is belangrijk als je zoekt naar een hotel langs deze drukke snelweg?

Zoek je een hotel onderweg? Zorg dan dat het hotel altijd in de buurt van de snelweg gevestigd is. Op die manier kun je de route naar je vakantieadres gemakkelijk weer oppakken. Er zijn voldoende betaalbare hotels onderweg, kwestie van vooral de juiste hotelketen kiezen.

En hoe vind je nou de voor jou beste hotels langs de A10?

Die vind je hier op Tussenstop.com. Je geeft je vertrekplaats en je eindbestemming aan. Tussenstop.com laat je de accommodaties die je onderweg kunt boeken zien. Kies de beste en boek meteen. Kan dat weer van de to-do lijst.