Formule 1 hotels

Formule 1 hotelsFormule 1 hotels langs jouw route vinden & boeken!

 

Waar kun je terecht voor de meest goedkope hotels en hoe vind je een kamer in een goed verzorgd en schoon hotel op de route die je wilt afleggen door Europa? In veel landen kun je goed terecht in een van de vele Formule 1 hotels. Deze hotels maakten deel uit van de Accord Hotels keten, maar de meeste vestigingen vallen nu onder het beheer van de bekende Ibis hotels. Een Formule 1 hotel is een budget hotel. Hier kun je op de meest voordelige manier overnachten in een eenvoudig ingerichte kamer met een goed bed (of meerdere bedden). De meeste kamers zijn geschikt voor twee tot drie personen. In sommige Formule 1 hotels is het tevens mogelijk om gebruik te maken van een familiekamer. Deze kamers zijn in de meeste gevallen beperkt beschikbaar. Boek dus snel wanneer je met het gezin op vakantie gaat en gebruik wilt maken van een goedkoop hotel dichtbij de snelweg.

Het verblijven in een van de Formule 1 hotels

Wat kun je verwachten tijdens een verblijf in een van de Formule 1 hotels? Je overnacht in een niet al te ruime schone kamer. In de kamer staan sowieso twee bedden, waar soms een derde (stapel)bed aan is toegevoegd. Dit stapelbed heeft een hekje in verband met de veiligheid. Doorgaans hebben de kamers in de Formule 1 hotels geen eigen douche of toilet. Hiervan kun je gebruik maken op de gang, maar er zijn wel meerdere toiletten en douches aanwezig. De kamers en de faciliteiten zijn schoon. Soms is er de optie om voor slechts een paar Euro gebruik te maken van een eenvoudig maar goed ontbijt in het hotel. Ook zijn er vaak drankjes verkrijgbaar, of staat er een automaat in het hotel met snacks en bijvoorbeeld frisdranken. Je parkeert gratis bij het hotel. Sommige Formule 1 hotels hebben zelfs beveiligde parkeerplaatsen. De ligging van de hotels is altijd goed ten opzichte van de hoofdwegen en de snelweg. Veel van deze hotels liggen bijvoorbeeld op een industrieterrein.

Het voordeel van het boeken van Formule 1 hotels onderweg

Plan je een reis met de auto door Europa? Boek dan voordelig een van de vele Formule 1 hotels via Tussenstop.com. Zo weet je zeker dat je een tussenstop kunt maken en veilig en alert blijft op de weg. Plan jouw verblijf zo dat je drukke tijden op de weg kunt vermijden. Dat scheelt ergernis en vermoeidheid. De Formule 1 hotels zijn altijd goedkoop en kunnen zowel contant als met een creditcard of Pin betaald worden.

4.9/5 - (68 stemmen)