Hotel Valence snelweg

Vind hotels bij Valence langs de snelweg: boek direct…

Valence is gelegen in het Zuiden van Frankrijk op de linker oever van de rivier de Rhone (en direct aan de autosnelwegen A7 en de A49). De ligging van zo’n honderd kilometer onder Lyon en zo’n 110 kilometer boven Avigon maakt een hotel Valence de ideale overnachtingsplek op weg naar de prachtige stranden van bijvoorbeeld Montpellier, Marseille en Nice. Rust fijn uit in Hotel Valence en je kunt uitgerust beginnen aan het laatste stukje naar je vakantiebestemming.

Goedkope overnachting in Hotel Valence snelweg

De Fransen zeggen zelf ‘à Valence le Midi commence!’. In Valence begint de vakantie! Trakteer jezelf op een op een rustige start van de vakantie en boek een goedkope overnachting in hotel Valence. Na de drukte van het verkeer rond Lyon te hebben getrostseerd is een goede nachtrust gewenst! Als je bij ons op de website je route invoert krijg je alle beschikbare hotels in de omgeving van hotel Valence te zien. In deze lijst staat voor ieder wat wils, van een goedkoop en goed hotel langs de snelweg A7 of A49 tot een boetiek hotel wat verder de stad in. Door te kiezen voor een overnachting in een hotel Valence direct langs de snelweg bespaar je benzine, maar je kunt er ook voor kiezen om een hotel Valence te boeken aan een van de uitvalswegen.

Dagje uit in Hotel Valence

hotel valence snelwegMocht je een rustdag willen inlassen dan is een hotel wat verder de stad in een goede keuze. Valence heeft namelijk heel wat de te bieden voor een leuk dagje uit. De prachtige wijde boulevard voert je langs een rij mooie historische gebouwen. In het oude centrum vindt je onder andere de uit de elfde eeuw stammende Saint-Apollinaire Kathedraal, een authentiek huis uit de dertiende eeuw en een landhuis uit de vijftiende eeuw. Ook het maar liefst 7 hectare tellende Jouvet Park is een bezoekje waard en is een mooie plek voor een lunch.

Kortom of je nu een goedkope en goede overnachting zoekt op weg naar je vakantie of een pauzedag wilt inlassen, een hotel Valence is een goede keuze!

bekijk hotels in de buurt via Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *