Formule 1 hotel Provence

Formule 1 hotel Provence: heerlijke hotels langs jouw route vinden

De schitterende natuur, de gezellige dorpjes en veel mogelijkheden tot recreatie voor het hele gezin hebben een vakantie in de Franse Provence enorm populair gemaakt. De Provence is goed per auto te bereiken vanuit ons land en je rijdt over goed onderhouden wegen. Kijk vooral uit met het rijden op de zogeheten ‘zwarte zaterdagen’ in Frankrijk. De autowegen zijn dan overvol en de kans op vertraging en ergerlijke files is enorm. Wil je met de auto naar de Provence? Dan kun je als onderdeel van jouw reis een Formule 1 hotel Provence boeken. Dit kan ver van tevoren maar ook onderweg op het laatste moment met onze handige planner. Bereid jouw reis goed voor met de gratis planner en je krijgt handige tips over de beste routes, de rijtijden en over de locaties van een Formule 1 hotel naar de Provence. Hier overnacht je voor je weer fris de weg op gaat tegen een verbazingwekkend lage kamerprijs.

Meer over een Formule 1 hotel Provence

De Franse hotelketen Formule 1 startte jaren geleden met het beiden van budget hotelkamers tegen een prikkie. Het doel van deze hotels is het vergemakkelijken van het reizen per auto. Je overnacht in een nette maar eenvoudige kamer. Tevens kun je kiezen voor een familiekamer. Het ontbijt kun je ter plaatse los kopen voor een bedrag rond de 5 Euro. Kies jouw route of vakantie op basis van een goedkoop Formule 1 hotel bij de Provence en je houdt meer dan genoeg budget over voor een leuke vakantie! Kies jij voor de Route National of de Route du Soleil op de weg naar de Franse Provence? Met de Route National heb je een iets lagere kans dat je in files terecht komt. De route is wat langer en je betaalt minder peage voor het gebruik van de route.

Een mooie tussenstop als deel van de reis met een Formule 1 hotel Provence

De Franse Provence is een ware schatkist aan schitterende locaties voor het maken van een mooie tussenstop. Denk aan Aix-en-Provence, Nimes of het prachtige Orange. Hier verken je typisch Franse plaatsen met mooie architectuur en heerlijke wandelroutes. Ook kun je kiezen voor een middagje winkelen of zelfs aan een tussenstop in Parijs met een Formule 1 hotel naar de Provence. Na Parijs kun je dan de route vervolgen middels de Route du Soleil naar de Provence. Plan nu jouw ideale reis met een Formule 1 hotel in de Provence van jouw keuze met onze handige planner.