Ontdek de vernieuwde Tussenstop.com: jouw ultieme autovakantie reisplanner

Ben je klaar voor een avontuurlijke autovakantie zonder stress? Het team van Tussenstop.com heeft geluisterd naar de feedback van miljoenen gebruikers en introduceert met trots de vernieuwde Tussenstop Planner – een revolutie in reisplanning! 

1. Reis op jouw manier, met elk vervoersmiddel

Of je nu graag de vrijheid van de weg ervaart in je auto, de wind voelt op je motor, of het comfort van je eigen caravan of camper kiest, Tussenstop.com omarmt alle reizigers. Met de nieuwe update kun je gemakkelijk aangeven hoe je reist. Dit betekent dat je route en reisduur nu nog nauwkeuriger worden berekend, afgestemd op jouw unieke reisstijl. Als je een vouwwagen hebt of reist met een aanhanger voor een tent dan kan je kiezen voor de Caravan optie.

Tussenstop autovakantie voor auto, motor, caravan, camper

2. Flexibiliteit in routeplanning: bepaal zelf je route

Heb je ooit een route willen aanpassen om die ene schilderachtige stad te verkennen of een vriend te bezoeken? Of wil je via een bepaalde weg reizen? Nu kan het! Met onze interactieve kaart kun je eenvoudig je route wijzigen door een stad of weg te selecteren.

  • Klik op de kaart via welke plaats of weg je wilt rijden. Er verschijnt dan een blokje en de route verandert.
  • Je kan ook meerdere plaatsen aanklikken, de route past zich aan.
  • Wil je toch een “via plaats” willen verwijderen? Dubbelklik dan op het blokje en deze verdwijnt.

Ons systeem past zich direct aan, inclusief de aanbevolen overnachtingsplaatsen. Of je nu een specifiek aantal uur of kilometers wilt reizen, Tussenstop.com zorgt ervoor dat je reisadvies altijd bijgewerkt is.

Voorbeeld:

In onderstaand voorbeeld wil Tom uit Amsterdam naar Rome reizen met 1 Tussenstop. Na 10 uur wilt hij een leuk hotel vinden.

De snelste route gaat via Zwitserland. Tussenstop.com adviseert om te overnachten in Milaan in Italië.

Tom wil echter via Oostenrijk rijden. Hij klikt in de kaart op Innsbruck in Oostenrijk en de route wordt verandert. Je ziet dat de reisduur nu 43 minuten langer duurt. Het reisadvies voor een tussenstop is nu gewijzigd naar Renon in Italië. Tom is enthousiast en besluit om te boeken!

3. Personaliseer jouw reiservaring: wijzig eenvoudig je voorkeuren

Iedereen heeft andere wensen als het gaat om reizen. Daarom kun je nu in enkele klikken je reisvoorkeuren aanpassen. Wil je meer tussenstops, minder kilometers maken, of de reisduur aanpassen? Het kan allemaal. Met de functie “Verander je reisvoorkeuren” kan je opnieuw je voorkeuren aanpassen zonder dat je alles opnieuw hoeft in te vullen. Dat is makkelijk!

verander je reisvoorkeuren voor een tussenstop voor een autovakantie

Wij helpen je met het plannen van overnachtingen

Tussenstop.com is meer dan een routeplanner voor een autovakantie; het is jouw persoonlijke reisassistent. Of je nu een korte trip maakt of een lang avontuur plant, wij staan klaar om je reis soepel en plezierig te maken. Probeer de nieuwe Tussenstop Planner vandaag nog en ervaar zelf hoe eenvoudig en leuk het plannen van je reis kan zijn!

Wat vind jij van de verbeteringen? Heb je nog goede ideeën of vragen? Deel het via een reactie hieronder of neem contact op met het team van Tussenstop.com.

5/5 - (4 stemmen)
Dit bericht werd geplaatst in Autovakantie, Tips door Kasper . Bookmark de permalink .

Over Kasper

Bedenker en eigenaar van Tussenstop.com. Ik ga zelf meerdere keren per jaar op autovakantie met mijn gezin. Met Tussenstop.com wil ik mensen helpen om van lange autoritten een fijne beleving te maken en mooie plekken te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *