Hotel Ulm onderweg

Sta je op het punt om met de auto op vakantie te gaan en wil je een tussenstop maken in Duitsland? Dan kun je ervoor kiezen om Ulm te bezoeken. Ulm ligt in zuid-Duitsland en ligt op de route naar Oostenrijk en Zwitserland. Wil je meer lezen over het Duitse Ulm? Dan kun je op deze pagina meer informatie terugvinden over het boeken van een hotel in Ulm onderweg naar je volgende vakantieadres. Daarnaast kun je de leukste bezienswaardigheden en activiteiten in Ulm doornemen. Het leuke aan een autovakantie is, dat je onderweg leuke plekken, dorpen en steden kunt verkennen. Zo maak je van jouw vakantie een leuke mix van plaatsen, landen en zelfs verschillende culturen.

Slaap je in een hotel in Ulm onderweg? Dan kun je deze stad gerust even verkennen

Hotel Ulm onderweg - overnachtingshotelHeb jij je oog laten vallen op een hotel in Ulm onderweg naar je vakantiebestemming? Dan is het natuurlijk een leuk idee om Ulm beter te leren kennen als je er toch al bent. Ulm kent een geweldig knus en gezellig centrum met gebouwen die je in Nederland niet snel zal terugvinden. Heb je trek gekregen van al dat lopen? Dan kun je ergens heerlijke koffie met een lekkere kuch gaan nuttigen. De Apfelküchle zijn een echte aanrader, het lijkt een beetje op een appelbeignet, maar dan nog lekkerder! Verder kun je hier in de avond heerlijk Duits uit eten, dus zet je tanden vooral in een lekkere schnitzel of bratwürst.

Na al die culinaire hoogstandjes heb je natuurlijk ook dorst gekregen. Gelukkig is Duitsland het land van de lekkerste bieren en speciaal bieren, dus ook hiervoor kun je prima in Ulm terecht.

Dit zijn de mooiste bezienswaardigheden in het Duitse Ulm

Wanneer je een hotel in Ulm onderweg naar Oostenrijk of Zwitserland boekt, kun je meteen van de gelegenheid gebruikmaken om dit leuke stadje te bezoeken. Het centrum is een geweldige plek voor een leuke stadswandeling. Je kunt de prachtige Münsterkerk bezoeken, er een rondje omheen maken en kijken of je op de toren kunt komen voor een prachtig uitzicht over de hele stad. De toren telt 768 treden, dus je kunt hier meteen aan je conditie werken. Deze toren is niet voor niets de hoogste kerktoren van de wereld. Verder kun je in het oude centrum bijzondere architectuur bekijken, er staan hier namelijk hele oude huisjes die Grabenhäusle worden genoemd.

Wanneer je er toch bent, is het ook zeker de moeite waard om door het Fischerviertel te lopen. Hier vind je allerlei vissershuisjes terug. De vissers werkten vroeger op de Donau in kleine boten, daarna werd Ulm een belangrijke plek voor de scheepsbouw van Duitsland en de rest van Europa.

Welke leuke activiteiten kun je in deze stad organiseren tijdens je vakantie?

Een hotel in Ulm onderweg tijdens je vakantie is een mooie mogelijkheid om meerdere activiteiten in deze gezellige stad uit te proberen. Ben je met de kids op vakantie? Dan kunnen jullie een bezoekje brengen aan het Museum der Brotkultur. Hier kunnen jullie alles over de geschiedenis van brood te weten komen. Er wordt ook aandacht besteedt aan de bestrijding van hongersnoden wereldwijd. Hier kun je dus zeker een leerzaam uitje van maken en jullie leren meteen hoe brood gemaakt wordt. Een ander leuk uitje is een wandeling door de rozentuin. Wanneer de rozen in bloei staan, lijkt het uitzicht dat je hebt zo uit een sprookje te komen.

Wanneer je door Duitsland heen rijdt met je auto, dien je op sommige wegen over een milieuvignet te beschikken. Zorg ervoor dat je deze sticker van tevoren koopt, want als je wordt gecontroleerd kan dit een flinke boete voorkomen! Weet je niet waar je dit vignet kunt kopen, vraag dit dan na bij je hotel in Ulm onderweg naar de volgende bestemming.

Boek nu jouw hotel in Ulm onderweg naar je definitieve vakantiebestemming

Ben je op zoek naar een goed en comfortabel hotel in Ulm onderweg tijdens je autovakantie? Dan kan het nog best een zoektocht zijn voor je een fijne kamer hebt gevonden. Door de omgeving langzaam uit te kammen, kom je achter steeds meer leuke plekjes en hotels om tijdens je autovakantie te overnachten. Wist je dat wij op Tussenstop.com een slimme planner hebben gebouwd, die je meteen de vrije hotels doorgeeft? Het enige dat je hoeft te doen is aangeven in welke plaats je een overnachting wil boeken en de planner doet de rest. Je kunt onder andere uit hotels, campings en overnachtingsplaatsen langs de snelweg kiezen.

Er zit zelfs een handige functie op dat je doorgeeft hoeveel km’s of uren je maximaal in de auto wil doorbrengen, voordat je een tussenstop maakt. De planner rekent dan uit waar je het beste een leuke overnachtingsplek kunt boeken en geeft je hier meteen een aantal opties voor. Zo wordt het vinden van een hotel in Ulm onderweg naar je volgende bestemming een makkie!