Van der Valk hotel met laadpaal

Hoe fijn is het om lekker vrij met je eigen auto op vakantie te gaan? Wanneer je elektrisch rijdt, kun je tegenwoordig op veel meer plekken terecht dan je zou denken. De laadpalen vliegen je om de oren en zorgen ervoor dat je zelfs met je elektrische auto verre roadtrips kunt maken. Op deze pagina lees je hoe je een leuk Van der Valk hotel met laadpaal tijdens je autovakantie kunt boeken. Er gaat niets boven het houden van een tussenstop in stijl. Zeker wanneer je met de elektrische auto op vakantie gaat, is het wel handig om een accommodatie met een laadpaal te boeken. Je leest welke voordelen eraan zitten, waar je de hotels met laadpalen allemaal kunt terugvinden en welke redenen je voor jezelf kunt bedenken om eens met je elektrische auto op vakantie te gaan.

Welke voordelen zitten eraan het boeken van een Van der Valk hotel met laadpaal?

Van der Valk met laadpaal

Wil je graag weten uit welke hotels met een elektrische laadpaal je kunt kiezen voor jouw vakantie? Dan is één van de opties die je hebt een Van der Valk hotel met laadpaal voor je elektrische auto. Terwijl je slaapt, sport of heerlijk aan het eten bent in het hotel, pakt je elektrische auto ook z’n rust aan de laadpaal. Jij zorgt voor jezelf, terwijl het hotel voor jou en de accu van je auto zorgt! Laden bij een hotel is vaak ook nog eens in de prijs inbegrepen. Dus je hoeft er niet extra voor te betalen.

In welke landen kun je een Van der Valk hotel met laadpaal terugvinden?

Wist je dat je in meerdere landen bij een Van der Valk hotel met laadpaal terecht kunt? Van der Valk heeft er hard aan gewerkt om ook in het buitenland verschillende hotels te openen. Zo kunnen zij hun hospitality niet alleen in Nederland laten uitblinken, maar ook in de rest van Europa. Je vindt dit type hotels namelijk terug in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Het leuke is dat je de kwaliteit die je van het Van der Valk hotel gewend bent in Nederland, dus ook in de rest van de EU kunt uitproberen. Wanneer je voor een nachtje in een Van der Valk slaapt, kun je uitgaan van een schone, mooie en comfortabele kamer. De ene kamer is nog luxer dan de ander en je kunt ook bijzondere suits huren.

Welke redenen kun je bedenken om een keertje met de elektrische auto op vakantie te gaan?

Wil je eens een keer een Van der Valk hotel met laadpaal buiten Nederland boeken? Dan kun je bijvoorbeeld een hotel met laadpaal in België uitproberen. Hoe leuk is het om de elektrische auto mee te nemen op een kleine roadtrip? Je bent er zelf even lekker uit en de auto kan ook de nodige meters maken. Zeker wanneer je milieubewust naar België wil rijden, is de elektrische auto een uitkomst. Misschien kun je er een leuke vrienden of vriendinnentrip van maken? Nodig een paar mensen uit om er even lekker tussenuit te gaan. Van een paar dagen weg krijg je zeker nieuwe energie!

Wanneer je langer de tijd hebt, kun je gerust met je elektrische auto op een roadtrip door Europa gaan. De meeste Europese landen hebben op dit moment hun laadnetwerk voor elektrische auto’s prima op orde.

Boek een comfortabel en betaalbaar hotel met laadpaal voor je elektrische auto

Ben je op zoek naar een fijn Van der Valk hotel met laadpaal? Dan kun je de slimme planner op deze pagina inzetten om je kamer tijdens je autovakantie te boeken. De planner helpt je om alle beschikbare accommodaties tijdens jouw vakantieperiode in kaart te brengen. Op die manier kun je zowel uit hotels, campings, B&B’s als appartementen kiezen. Hoe leuk is het om tijdens je roadtrip in een accommodatie te slapen die bij al je vakantie wensen past? De planner biedt je de mogelijkheid om de overnachting met een paar drukken op de knop te bevestigen. Zo wordt het heel makkelijk om de leukste tussenstops tijdens je reis van tevoren te boeken. Weet jij al voor welk Van der Valk hotel met laadpaal je de volgende keer kiest?

De planner kun je ook op een andere manier gebruiken. Houd je van avontuur en maakt het je niet zoveel uit waar je precies een tussenstop plant? Dan kun je de planner vragen om de ideale tussenstop voor je te berekenen. Dit doe je door alleen je vertrek- en eindpunt in te vullen. Hierna geef je in de planner aan na hoeveel uur of kilometer je even wil stoppen. De planner laat je dan de leukste mogelijkheden zien. Het gave hieraan is dat het zomaar kan zijn dat je op plekken terechtkomt, waar je nog nooit van gehoord hebt. Het is een hele uitdaging om op avontuur te gaan en meer van je omgeving te zien tijdens je autovakantie. Dit maakt het superleuk om te doen en zorgt ervoor dat je tijdens je reis van de mooiste en leukste plekken kunt genieten.

5/5 - (16 stemmen)