Hotels met elektrische laadpaal

Kijk je ernaar uit om dit jaar met de auto op vakantie te gaan en heb je een elektrische auto voor de deur staan? Dan zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos, aangezien steeds meer landen laadpalen hebben geplaatst, waardoor je grotere afstanden met je elektrische auto kunt afleggen dan in het begin mogelijk was. Er gaat niets boven een gezellige autovakantie met het hele gezin. Om je vakantie zo comfortabel mogelijk te maken, kun je tussenstops inplannen. Op deze pagina lees je meer over het boeken van hotels met elektrische laadpaal, zodat je makkelijk en zonder stress met je elektrische auto op vakantie kunt.

Waarom is het beter om ervoor te kiezen om een elektrische auto mee op vakantie te nemen?

Hotels met elektrische laadpaal

Elektrische auto’s hebben veel voordelen ten opzichte van benzine- of dieselauto’s. Allereerst zijn de elektrische auto’s beter voor het milieu, dus ook als je er lange afstanden tijdens een autovakantie mee aflegt. Verder is het een stuk goedkoper om met een elektrische auto op vakantie te gaan, aangezien je zeker zo’n 40% tot 50% van de kosten wat betreft brandstof verbruik bespaart als je elektrisch rijdt. Daarnaast kun je ontspannen met de elektrische auto op vakantie gaan, aangezien deze auto stiller is, soepeler rijdt en je tussenstops laat maken om op te kunnen laden.

Het enige waar je rekening mee dient te houden als je met de elektrische auto op vakantie gaat, is dat je hotels met een elektrische laadpaal boekt.

Welke voordelen zitten eraan hotels met een elektrische laadpaal?

Hotels met elektrische laadpaal bieden je de mogelijkheid om je elektrische auto mee op vakantie te nemen. Door een hotel te boeken met laadpalen, zorg je ervoor dat je altijd de mogelijkheid hebt om je auto tijdens je vakantie op te laden. Aangezien het tijdens een vakantie vanzelfsprekend is om de omgeving te verkennen, zal je meer kilometers met je elektrische auto afleggen. Dit zorgt ervoor dat je meer laadmomenten dient in te plannen. Hoe makkelijk is het dan als je de auto bij het hotel gewoon kunt opladen? Het hotel is je basis, waar de auto bij kan komen en je zelf ook heerlijk van je rust en je vakantie geniet.

Kun je ook in de winterperiode met je elektrische wagen op vakantie gaan?

Je kunt niet alleen in de zomer voor een vakantie met je elektrische auto kiezen, ook de winter is een leuke periode om elektrisch van je vakantie te genieten. Het enige waar je in dit seizoen rekening mee dient te houden, is het winterklaar maken van je auto. Zeker wanneer je op wintersport gaat en je op zoek bent naar hotels met elektrische laadpaal. Wanneer je van tevoren weet dat er door de sneeuw of over ijs gereden gaat worden, dien je all-season of winterbanden onder je auto te monteren. Je zou er ook voor kunnen kiezen om sneeuwkettingen achterin te leggen.

Als je met een elektrische auto op sneeuwvakantie gaat, is het er vaak kouder dan je normaal gesproken gewend bent. Bij lagere temperaturen gaat de accu van je auto sneller leeg, hierdoor dien je de accu eerder op te laden dan je gewend bent. Boek dus vooral hotels met elektrische laadpaal, zodat je de auto makkelijk en snel kunt laden tijdens de wintersport. Houd er ook rekening mee dat je onderweg meer laadstops inplant.

Boek nu makkelijk en snel hotels met een elektrische laadpaal

Boek al jouw hotels met elektrische laadpaal makkelijk en snel via Tussenstop.com. Wij hebben een slimme planner voor je ontwikkelt, waardoor je met een druk op de knop een geweldige tussenstop kunt boeken. Vul in de planner in welke plaats, stad of dorp je een tussenstop wil houden tijdens je vakantie. Hierna krijg je meteen de meest comfortabele en beschikbare hotels te zien, die je ook direct kunt boeken. Naast hotels, kun je in de planner ook kiezen voor doorreiscampings, appartementen of B&B’s. Hotels met een elektrische laadpaal zorgen ervoor dat jouw auto de hele vakantie moeiteloos doorkomt.

Wil jij je tijdens je vakantie laten verrassen? Vraag de planner dan om je ideale tussenstop te berekenen. Dit kun je doen door alleen je vertrek- en eindpunt in te vullen. Vertel de planner hierna hoeveel uren of kilometers je maximaal achter elkaar in de auto kan of wil doorbrengen. Op basis van deze informatie rekent de slimme planner voor je uit in welke regio je het beste voor een tussenstop kunt kiezen. Het is uiteraard belangrijk om hierin ook aan het laden van je elektrische auto te denken. Vaak weet je ongeveer hoe ver je met een volle accu kunt komen. Omdat je veel bagage meeneemt op vakantie, dient je auto misschien iets eerder opgeladen te worden dan je van hem gewend bent. Dit komt door het extra gewicht dat de auto tijdens een vakantie met zich meeneemt.

5/5 - (19 stemmen)