Motorhotel

Heb je een gezin, dan kun je naar speciale familiehotels, terwijl jongeren in de zomer vaak  kiezen voor speciale jongerenhotels. Je hebt goedkope en dure hotels, exclusieve hotels en hotels speciaal voor senioren. Motorrijders kiezen vooral voor motorhotels. En die vind je in heel Europa; in Nederland en Duitsland vind je als motorrijder zeer aantrekkelijke motorhotels en hetzelfde geldt voor landen als Luxemburg, Frankrijk en zeker ook België. Hier op Tussenstop.com vind je alleen de beste motorhotels én lees je over de voordelen van het boeken van een dergelijk hotel.

Motorhotel

Motorrijders vormen een hechte familie

Born to be wild. Het is een etiket dat op de meeste motorrijders plakt. Motorrijders in heel de wereld vormen als het ware een hechte familie. Het is onderweg even groeten en bij de tankstations altijd even bijpraten. Om die reden zoeken de meeste motorrijders – als ze ergens een tussenstop willen maken- naar een geschikt motorhotel. Logisch. Want wat is leuker dan onderweg bijpraten met gelijkgestemden? Om samen even naar de motor te kijken en te praten over de avonturen die je onderweg beleefd hebt? Bovendien vormen mede motorrijders ook altijd een vraagbaak. In een motorhotel krijg je de beste tips en je gaat nooit weg zonder een leuke, nieuwe motorroute. Niet zo gek dus dat veel mensen kiezen voor een tussenstop bij een motorhotel.

De voordelen van het boeken van een motorhotel

Natuurlijk kun je als motorrijder ook gewoon kiezen voor een regulier hotel. Dat is geen enkel probleem. Motorhotels bieden je als motorrijder echter vaak iets extra’s. Extra beveiligde parkeerplaatsen bijvoorbeeld. Ruimte om de motor te repareren en onderhouden bijvoorbeeld en vooral extra gezelligheid. Motorhotels zijn gemaakt voor elke motorrijder, ongeacht het merk of type motor dat je rijdt. In de beste motorhotels is elke motorrijder meer dan welkom. Nog een voordeel van een hotel speciaal voor motorrijders is dat het vaak gunstig ligt. Dus langs de leukste routes en wegen. Het personeel is bovendien vaak goed geïnformeerd over lokale routes en bezienswaardigheden.

Motorhotels langs de mooiste motorroutes

Motorhotels vind je zeker ook in Nederland. Boek via Tussenstop.com bijvoorbeeld een motorhotel als je besluit om de Veluwe en IJsselroute gaat rijden, of Friesland wilt verkennen tijdens het rijden van de Elfstedenroute. Nog een tip: rijd eens de Limburger Kastelenroute. Neem er de tijd voor en boek aan het eind van een ongetwijfeld leuke dag gewoon een kamer bij een motorhotel. Daar krijg je nooit spijt van.

Prima motorhotels in het buitenland

Wil je de grens over richting Duitsland? Weet dan dat Sauerland en Harz perfecte motorroutes hebben. En langs die routes vind je meteen ook de beste en leukste motorhotels. Daar waar je bij kunt praten, kunt barbecueën, bijpraat aan de bar en waar je gemakkelijk jouw motor even nakijkt voor je er de volgende dag weer op uit gaat. In landen als Frankrijk, België en Luxemburg vind je langs de bekendste motorroutes ook prima motorhotels overigens. 

Motorrijders helpen elkaar altijd

Natuurlijk ben je als Nederlandse motorrijder bekend met de Nederlandse verkeersregels. Voor je de grens overgaat is het wel altijd even verstandig om na te gaan of er in andere Europese landen ook andere regels gelden. Wist je bijvoorbeeld dat je in Duitsland als brildrager altijd een reservebril bij je moet hebben? En dat een EHBO-kit in de bagage ook verplicht is? Ook over dergelijke zaken en de regels in andere landen word je in een motorhotel door andere motorrijders  altijd snel bijgepraat. Want motorrijders zijn er voor elkaar en helpen elkaar. Die sfeer zul je proeven in elk willekeurig motorhotel.

Maak gebruik van Tussenstop.com

Ben je overtuigd van het voordeel van het boeken van een motorhotel? Maak dan altijd gebruik van de diensten van Tussenstop.com. Het werkt heel simpel. Je vult jouw vertrekplaats en eindbestemming in en geeft aan hoe lang je precies wilt rijden op jouw motor. Vervolgens krijg je van Tussenstop.com een lijst met motorhotels die in de buurt beschikbaar zijn. Boeken is vervolgens heel erg gemakkelijk!

5/5 - (1 stemmen)