Hotels onderweg met laadpaal

Denk je erover na om dit keer met je elektrische auto op vakantie te gaan? Dan zijn er verschillende redenen te bedenken waarom dit een goed idee is. Op deze pagina lees je alles over hotels onderweg met laadpaal, zodat je zorgeloos met je elektrische auto op vakantie kunt gaan. Je komt erachter waar je in ieder geval aan dient te denken als je voor het eerst met de elektrische auto op pad gaat. Hierna lees je welke voordelen eraan een elektrische autovakantie zitten. Lees ook meer informatie over waarom het tegenwoordig veel makkelijker geworden is om met de elektrische auto op pad te gaan. Als laatste krijg je tips waardoor je makkelijk en snel hotels onderweg met laadpaal kunt boeken.

Waar dien je aan te denken als je met de elektrische auto op vakantie gaat?

Hotels onderweg met laadpaal

Hotels onderweg met laadpaal zorgen ervoor dat je met de elektrische auto op vakantie kunt gaan. Heb je een elektrische auto die normaal gesproken rond de 300 km kan afleggen tussen de laadmomenten door? Dan kun je tegenwoordig al ver komen in Europa. Houd er wel rekening mee dat Europa nu een Europese standaard laadstekker heeft gekozen, de Type 2-stekker, maar dat landen zoals Italië en Frankrijk een Type 3-stekker hanteerden. Deze worden nu vervangen, maar dat gaat niet overal even snel. Je kunt naast je Type 2-stekker een Type 3-laadkabel kopen, om laadproblemen te voorkomen.

De voordelen van het boeken van hotels onderweg met laadpaal

Hotels onderweg met laadpaal zijn ideaal tijdens een autovakantie met de elektrische bolide. Het hotel kun je als tussenstop inzetten, maar je kunt er ook iets langer verblijven om de omgeving te kunnen verkennen. Zie het hotel als een basis voor rust voor jezelf én je elektrische auto. Waar jij jezelf in het comfortabele bed oplaadt, doet de auto dit beneden bij de laadpaal. Zo kunnen jullie er daarna allebei weer volledig opgeladen tegenaan. Sommige hotels laten je zelfs gratis je elektrische auto bij hen opladen, dit scheelt je weer in de kosten die je tijdens je vakantie maakt.

Verder is een tussenstop bij een hotel met laadpaal ook ideaal als je kids mee op vakantie hebt. De kids kunnen zich even helemaal uitleven in het zwembad of de speeltuin vlakbij het hotel. Zo maak je de reis voor iedereen een stuk aangenamer.

Dit is waarom je tegenwoordig gerust met de elektrische auto op vakantie kunt

Op het moment dat de elektrische auto’s nieuw in het straatbeeld waren, bleek er meteen een probleem te ontstaan. Er waren niet genoeg laadpalen door Nederland en Europa aanwezig om een autovakantie met de elektrische auto te kunnen houden. Gelukkig zijn er nu veel meer hotels onderweg met laadpaal dan voorheen! Je kunt nu zelfs campings en B&B’s met een laadpaal boeken. Hierdoor kun je veel meer kilometers met je elektrische auto afleggen én kun je dus verder weg vakantie vieren. Hoe leuk is het om op avontuur te gaan met de elektrische auto? Door heel Europa zijn nu voldoende laadpunten te vinden, waardoor je er een onvergetelijke roadtrip van kunt maken.

Daarnaast is pechhulp in Europa voor elektrische auto’s ook een hele transformatie doorgegaan. Je kunt meteen bellen als er problemen zijn, waarna het snel voor je kan worden opgelost. Dit hoeft dus geen reden meer te zijn om je elektrische auto tijdens een vakantie door Europa thuis te laten verstoffen.

Gebruik de slimme planner voor het boeken van hotels onderweg met een laadpaal

Ga je er met de elektrische auto op uit en ben je nog op zoek naar hotels onderweg met een laadpaal? Dan ben je op Tussenstop.com op het juiste adres! Wij zijn gek op autovakanties en hebben een slimme planner ontwikkelt, waarmee je de leukste, meest comfortabele en nu dus ook elektrische auto vriendelijke tussenstops kunt boeken. Naast het boeken van hotels, kun je via onze planner ook appartementen, B&B’s of doorreiscampings te zien krijgen. Dit is ideaal, aangezien je op die manier zelf kunt kiezen welke overnachtingsvorm bij jouw vakantieplannen past. Het is met kids namelijk leuker om een doorreiscamping te boeken, dan een hotelkamer voor meerdere personen.

De planner is heel makkelijk in gebruik. Je kunt de stad, het dorp of een regio waar je graag een tussenstop wil houden inplannen en direct zien welke beschikbare overnachtingsplekken op jou wachten. Ben je een avontuurlijk type? Dan kun je de planner ook als verrassingselement gebruiken. Vul in dat geval alleen je vertrek- en eindpunt in. Geef aan hoeveel uur je maximaal achter elkaar in de auto wil doorbrengen en bekijk met welke plaats, regio of dorp de slimme planner voor je op de proppen komt. Zo kom je misschien nog eens op plekken waar je zelf nog niet eerder aan hebt gedacht. Weet jij al waar je deze vakantie allemaal terecht gaat komen met je elektrische auto?

5/5 - (17 stemmen)