Hotel Villach onderweg

Ben je gek op Oostenrijk en ga je op autovakantie door dit prachtige land? Maak dan vooral een tussenstop in Villach, in Karinthië. Op deze pagina lees je meer informatie over het boeken van een leuk hotel in Villach onderweg tijdens je autovakantie. Je komt erachter wat het verhaal van deze Oostenrijkse stad is, welke bezienswaardigheden je er absoluut moet bezoeken en welke leuke activiteiten je hier allemaal kunt plannen. Aan het einde lees je op welke manier je de slimme planner op deze pagina kunt inzetten tijdens je reis. De tips helpen je om de ideale tussenstop tijdens je autovakantie te plannen.

Een nachtje in een hotel in Villach onderweg biedt je de mogelijkheid om de stad te verkennen

Hotel villach onderweg

Wil je graag fijne hotels onderweg in Oostenrijk boeken tijdens je autovakantie? Dan kun je voor een hotel in Villach onderweg tijdens je reis kiezen. Villach is de tweede stad van Karinthië en ligt midden in de prachtige bergen. In deze stad wonen ruim 61.6632 mensen, waardoor het de zevende stad van het hele land is. Het mooie aan deze stad is, dat je haar aan een rivier, de Drau, terugvindt. Het historische centrum is een bezoekje waard en zorgt ervoor dat het voelt alsof je een sprong terug in de tijd maakt. Je vindt er prachtige huizen in de mooiste pasteltinten. De smalle steegjes brengen je telkens weer naar mooie uitzichten, bijzondere pleinen of leuke gezellige winkelstraatjes.

Deze bezienswaardigheden mag je beslist niet overslaan als je in deze stad bent

De Hauptplatz is het grote plein in Villach. Je vindt hier prachtig beschilderde huizen terug. Het leuke is dat je aan de huizen kunt zien, welke vroegere ambachten er uitgeoefend werd. Sommige huizen waren van leerlooiers en anderen maakten zeilen voor schepen die de rivier overvoeren. Als je op dit plein loopt, is het mogelijk om een middeleeuwse schandpaal te vinden. Hier werden criminelen jaren geleden aan vastgebonden. Een andere bezienswaardigheid die de moeite waard is, is de St. Jakobs kerk. Deze kerk heeft een toren van 95 meter hoog, dus je kunt hem lastig over het hoofd zien. In de zomer kun je de toren beklimmen, waar aan de top een prachtig uitzicht over de hele stad op je wacht.

Ben je op zoek naar een hotel in Villach onderweg tijdens je roadtrip door Oostenrijk en ben je met je elektrische auto op pad? Dan kun je misschien voor een hotel met laadpaal in Oostenrijk kiezen. Dit zorgt ervoor dat zowel jij als je auto een nachtje kunnen opladen, voordat jullie de vakantie voortzetten.

Deze leuke activiteiten kun je tijdens je autovakantie in Villach plannen

Een leuke activiteit om in Villach te doen, is het bezoeken van het Stadtmuseum. Je kunt hier veel over de geschiedenis van de stad leren. Verder zijn er veel fijne restaurants in deze stad te vinden, zodat je culinair op stap kunt gaan. Wil je sportief blijven tijdens je vakantie? Dan kun je de prachtige natuur in trekken om te wandelen of te fietsen. Slaap je een nachtje in een hotel in Villach onderweg? Dan is het een leuk idee om activiteiten in deze stad te plannen. Hierdoor doe je leuke dingen tijdens je vakantie en kun je rust met uitdagingen, sport, musea bezoekjes of andere leuke activiteiten afwisselen.

Met deze handige tips boek je supersnel een fijn hotel in Villach onderweg

Wil je dit jaar met de auto op vakantie gaan en zoek je nog naar een comfortabel hotel in Villach onderweg? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Op Tussenstop.com vind je de leukste inspiratie terug voor het uitstippelen van je autovakanties. Wij hebben een passie voor roadtrips en helpen je graag om de beste tussenstops voor jou en je eventuele reisgezelschap terug te vinden. Dit is de reden dat wij de slimme planner hebben gemaakt. De planner helpt je om makkelijk en snel een goed hotel in Villach onderweg te vinden. Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen is te kiezen uit de beschikbare accommodaties die je in jouw vakantieperiode terugvindt.

Ben je gek op avontuur en zou het leuk vinden om een deel van de autovakantie voor je te laten bepalen? Dan kun je de slimme planner vragen om jouw ideale tussenstop te berekenen. Je doet dit door je vertrek- en eindpunt in de planner in te voeren. Daarna geef je aan hoeveel uur je maximaal achter elkaar in de auto wil doorbrengen. De planner berekent hierna waar jij het beste een leuke tussenstop kunt inplannen. Dit kun je natuurlijk over heel je reis laten berekenen, maar ook tussen bepaalde plaatsen in die je gedurende je reis bezoekt. Door je te laten verrassen door de planner, kom je misschien op plekken terecht die je nog niet kende of waar je niet eerder aan hebt gedacht om te bezoeken.

5/5 - (13 stemmen)