Hotel Tournus onderweg

Met de auto op vakantie door Frankrijk? Bezoek dan vooral de prachtige stad Tournus eens. Je kunt hier een tripje door de historie maken en allerlei mooie architectuur en natuur bekijken. Op deze pagina lees je meer over het boeken van een hotel in Tournus onderweg tijdens je autovakantie in Frankrijk. Je leest meer informatie over de geschiedenis van de stad. Verder zijn alle bijzondere bezienswaardigheden voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet wat je allemaal in Tournus kunt bekijken. Verder kun je leuke activiteiten plannen tijdens je vakantie om lekker bezig te zijn en mooie herinneringen te maken. Je kunt hiervoor alvast inspiratie opdoen. Aan het einde lees je op welke twee manieren je de slimme planner kunt inschakelen om de ideale tussenstop tijdens je roadtrip te vinden.

Logeer je in een hotel in Tournus onderweg? Dan kun je meteen het centrum ontdekken

Wil je tijdens je roadtrip door Frankrijk graag hotels langs de route boeken? Dan is het belangrijk om te weten welke route je neemt. Mocht je langs Tournus rijden, dan kun je een comfortabel hotel in Tournus onderweg boeken om de stad op je gemak te bekijken. Tournus ligt in het Franse Saône-et-Loire. De stad is erg klein en heeft zo’n 6000 inwoners. Je kunt hier uren rondlopen in de smalle straatjes, de mooie natuur in de omgeving bekijken en heerlijk eten. Dit zijn precies de dingen waar je tijdens je vakantie mee bezig wil zijn. Je komt hier voor je rust aangezien het stadje niet druk is en je er rustig je tijd kunt nemen om het te verkennen.

Deze bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard als je in Tournus bent

Logeer je in een fijn hotel in Tournus onderweg? Dan is het een leuk idee om de bezienswaardigheden die deze Franse stad je te bieden hebt, te gaan bewonderen. De meest bekende bezienswaardigheden van de stad zijn de middeleeuwse vakwerkhuizen. Deze huizen zien er prachtig uit en zijn ook erg fotogeniek. Het klooster de Abdij van Tournus is ook een bezoekje waard. Dit is namelijk één van de oudste kloosters van Frankrijk, die al in de 11e eeuw is gebouwd. Hetgeen dat je in het klooster kunt bewonderen zijn de fresco’s die bewaard zijn gebleven. Hôtel-Dieu is een oud ziekenhuis, waar ze nu een leerzaam museum van hebben gemaakt.

Boek leuke activiteiten tijdens je verblijf in deze Franse stad

Deze gave activiteiten kun je boeken als je een nachtje in een hotel in Tournus onderweg slaapt. Aangezien Tournus aan de rivier de Saône ligt, kun je er een leuke boottrip maken. Andere wateractiviteiten hier zijn kanoën en paddle boarden. Houd je van musea? Dan kun je een bezoekje brengen aan het Musée des Beaux-Arts. In dit museum kun je verschillende schilderijen uit de 14e tot en met de 20e eeuw bekijken. Verder kun je lekker uit eten gaan in één van de vele gezellige restaurantjes. Er zijn maar liefst vier restaurants in Tournes terug te vinden, die over een Michelin ster beschikken. Je kunt hier dus ook heel goed culinair genieten!

De slimme planner laat je zien welk leuk hotel in Tournus onderweg tijdens je vakantie beschikbaar is

Ben je op zoek naar een betaalbaar en comfortabel hotel in Tournus onderweg tijdens je autovakantie in Frankrijk? Dan kun je de slimme planner op deze pagina inzetten om je ideale accommodatie uit te zoeken. De planner biedt je de mogelijkheid om uit verschillende type accommodaties te kiezen. Los van een hotel in Tournus onderweg, kun je bijvoorbeeld ook voor een appartement, een camping of als je met de elektrische auto op reis bent een B&B met laadpaal onderweg. Het leuke aan de mogelijkheid om uit meerdere soorten accommodaties te kiezen, is dat je altijd iets kunt vinden, wat bij jouw wensen past. De één wil graag luxe overnachten, terwijl de ander misschien blij is met een klein huisje of een tent in de natuur.

Los van de planner die je gericht op een bepaalde regio kunt inzetten, kun je de planner ook vragen om jouw ideale tussenstop voor je te berekenen. Het leuke hieraan is dat je misschien terecht komt op plekken waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Hoe gaaf is het om tijdens je autovakantie een aantal keer ergens te slapen, waar je nog niet eerder bent geweest? Dit kun je voor jezelf realiseren door een vertrek- en eindpunt in de planner in te voeren. Deze informatie vul je aan door aan te geven hoeveel uur je maximaal achter het stuur wil doorbrengen, tot je bij de tussenstop arriveert. De planner kijkt dan welke plaatsen er op je route liggen en waar je het beste kunt overnachten. Op die manier kun je tijdens je autovakantie het avontuur opzoeken. Weet jij al waar je allemaal overnacht tijdens je volgende roadtrip?

5/5 - (21 stemmen)