B&B met laadpaal

Wil je van een zorgeloze en fijne vakantie met je elektrische auto genieten? Dan kun je een aantal zaken doen om je perfect op deze welverdiende vakantie voor te bereiden. Op deze pagina lees je meer informatie over het boeken van een B&B met laadpaal voor een fijne vakantie met je elektrische auto. Je leest in ieder geval wat tips terug die je helpen om je autovakantie met de elektrische auto voor het eerst voor te bereiden. De voordelen van een B&B met laadpaal worden besproken en je leest waarom je sneller voor een vakantie met je elektrische auto kunt kiezen ten opzichte van een aantal jaar terug. Als laatste lees je hoe je de slimme planner op deze pagina in je voordeel kunt gebruiken voor het boeken van je droomvakantie met je elektrische auto.

Handige tips voor wanneer je voor het eerst met de elektrische auto op vakantie gaat

B&B met laadpaal bed and breakfast

Ga je voor het eerst met je elektrische auto op vakantie en vind je dit een beetje spannend? Kies er dan vooral voor om zo nu en dan een tussenstop of accommodatie te boeken, waar men laadpalen heeft staan. Je zou bijvoorbeeld voor een leuke B&B met laadpaal kunnen kiezen. Neem in ieder geval je laadkabels mee, dit kunnen zowel de Type 2- als de Type 3-laadkabels zijn. Verder is Tesla aan het testen of de Superchargers speciaal voor Tesla’s in Nederland, Frankrijk en Noorwegen ook gebruikt kunnen worden door reguliere elektrische auto’s. Hierdoor zou je de auto ongeacht het merk dat je rijdt veel sneller kunnen laden.

Verder is het belangrijk om je bij de ANWB-pechhulpdienst aan te melden of een noodnummer van garages in je vakantieland op te schrijven. Zo kun je altijd een expert bereiken als er iets mis is met je elektrische auto tijdens de reis. Ga je met de caravan op pad? Dan is het belangrijk dat je van tevoren goed uitzoekt of jouw elektrische auto deze caravan kan en mag trekken. Is alles in orde? Geniet dan vooral lekker van je eerste autovakantie met de elektrische bolide.

Deze voordelen zitten eraan het boeken van een B&B met laadpaal

Een B&B met laadpaal zorgt ervoor dat je tijdens een welverdiende tussenstop meteen de elektrische auto kunt opladen. De B&B is vaak een schattig, met zorg ingerichte slaapplek, waar je in de ochtend ook nog eens een ontbijtje mag verwachten. Dit is een hele leuke en vooral ook gezellige manier van vakantie vieren. Sommige B&B’s hebben zelfs een grote tuin of een zwembad in de aanbieding. Dit is natuurlijk erg leuk op het moment dat je graag de ruimte en wat luxe hebt als je op vakantie bent.

Wat maakt het tegenwoordig makkelijker om voor een vakantie met de elektrische auto te kiezen?

Heb je bedacht dat je dit keer graag een autovakantie met je elektrische auto wil organiseren? Dan is er goed nieuws. Er zijn tegenwoordig veel meer en ook betere laadpunten door heel Europa heen te vinden. Vroeger kon je alleen door Nederland en misschien België of Duitsland rijden met je elektrische auto. Nu kun je er helemaal mee in Italië, Frankrijk en Spanje komen. Dit zorgt ervoor dat je tegenwoordig veel meer kanten op kunt tijdens een vakantie met je elektrische auto. Zorg ervoor dat je in ieder geval een aantal accommodaties boekt, die ook een laadpaal hebben. Zo kun je zo nu en dan zeker je auto volledig opladen.

Op deze manier vind je een leuke B&B met laadpaal voor je volgende vakantie

Hoe gaaf is het om een autovakantie met je elektrische auto te plannen? Samen met je reisgezelschap genieten jullie met minder CO2 uitstoot van een welverdiende vakantie. Als je meerdere landen of plaatsen aandoet tijdens je vakantie, is het ideaal om zo nu en dan tussenstops in te plannen. Wat dacht je van het boeken van een B&B met laadpaal? Zo kun je heerlijk tot rust komen, ontbijten bij de B&B-houder(s) én meteen weer je auto opladen voor de rest van de reis. Dit klinkt toch ideaal? Een B&B met laadpaal boek je makkelijk en snel door onze slimme planner te gebruiken.

Het enige dat je hoeft te doen is in de planner invullen waar je de tussenstop wil houden. Hierna krijg je meteen alle beschikbare overnachtingsvormen in jouw specifieke vakantieperiode te zien. Je kunt kiezen uit B&B’s, hotels, doorreiscampings en appartementen. Wil je een grove schatting krijgen van de beste plek voor een tussenstop tijdens je reis? Dan kun je de planner vragen om je te laten verrassen. Dit doe je door alleen je begin- en eindpunt in te vullen. Hierna geef je aan hoeveel kilometers of uren je maximaal achter het stuur wil doorbrengen. De slimme planner geeft je dan de leukste en meest verrassende mogelijkheden voor het plannen van je tussenstop. Zo kom je uit je comfort zone en kun je plekken ontdekken tijdens je vakantie, waar je nog niet eerder bent geweest.

5/5 - (12 stemmen)