Hotel Stuttgart onderweg

Ben je van plan om met de auto op vakantie te gaan en wil je van tevoren alvast wat leuke tussenstops boeken onderweg naar je eindbestemming? Dan is Stuttgart in het zuidwesten van Duitsland een hele leuke stad om op je lijstje te zetten. Vanaf hier rijd je na een nachtje rust meteen door naar Oostenrijk, Zwitserland of Italië. Op deze pagina lees je alles over het boeken van een hotel in Stuttgart onderweg tijdens je autovakantie. Je komt erachter waarom deze stad een goede plek is voor een tussenstop, wat je er allemaal kunt zien en beleven en waarom deze Duitse stad een mooie aanwinst is op je vakantielijstje.

Boek jouw hotel in Stuttgart onderweg en ontdek deze fantastische stad

Hotel Stuttgart onderweg - overnachtingshotelEen hotel in Stuttgart onderweg naar je volgende bestemming is ideaal als je vlakbij de Duitse Autobahn een leuke, moderne en gezellige stad als tussenstop wil gebruiken. Boek bijvoorbeeld een hotel in Stuttgart langs de snelweg, zodat je de dag erna meteen weer door kunt rijden naar je volgende bestemming. Hoewel Stuttgart vooral als snelle tussenstop wordt gebruikt, kun je er ook de tijd nemen om de stad een aantal uurtjes te verkennen. Dit is namelijk de moeite waard. Stuttgart ligt in de Duitse regio Zwaben en is een gezellige, culturele en vooral culinaire stad. Je kunt hier heerlijk eten en wijn drinken, want rondom de stad vind je zelfs een aantal Duitse wijngaarden terug.

Het bekendste gerecht om in Stuttgart te bestellen is heerlijke spätzle. Dit is een noedelgerecht dat op veel verschillende manieren gegeten kan worden. Vaak wordt er kaas, champignon en spek doorheen gedaan. Een nachtje in een hotel in Stuttgart onderweg naar je volgende bestemming maakt het mogelijk om de Duitse keuken eens flink uit te proberen. Naast een hotel in Stuttgart onderweg, kun je trouwens ook gewoon voor een AirBnB onderweg in Duitsland kiezen.

Wat valt er allemaal te zien in Stuttgart?

Wanneer je een hotel in Stuttgart onderweg hebt geregeld, is het tijd om de stad te verkennen. Deze Duitse stad heeft namelijk meer te bieden dan je van tevoren zou denken. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Schlossplatz. Dit is een groot plein in het centrum van de stad, waar je zowel een oud als een nieuw kasteel kunt vinden. Beide kastelen zijn toegankelijk voor publiek, waardoor jij je voor een dagje als een echte koning of koningin kunt voelen. Wil je een gaaf uitzicht over de hele stad hebben? Dan kun je de televisietoren in gaan. Je kunt daar tot wel 216 meter hoog komen en de stad vanuit een ander perspectief bekijken.

Welke gezellige en leuke activiteiten kun je hier meemaken?

Nu je weet dat je een hotel in Stuttgart onderweg naar je volgende bestemming wil boeken, wil je natuurlijk ook weten wat er in deze stad is te doen. Houd je van humor en wil je een keer een bijzonder museum bezoeken? Dan is het Schweine Museum in Stuttgart zeker iets voor jou. Dit is het grootste museum over varkens ter wereld en je kunt er meer dan 50.000 voorwerpen bekijken, die allemaal met varkentjes te maken hebben. Ben je gek op architectuur? Dan kun je de Corbusier-huizen bezoeken. Deze huizen zien er mega modern uit en zijn voor deze tijd niet eens zo opvallend. Het wordt pas een bijzondere beleving als je erachter komt dat deze witte huizen al in 1927 waren gebouwd. De twee mooiste huizen staan sinds 2016 zelfs op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Ben je een autoliefhebber of heb je een autoliefhebber tussen je reisgezelschap zitten? Dan is het leuk om naar het Porsche of Mercedes-Benz museum te gaan. Hier kun je heel bijzondere auto’s van dichtbij bekijken en meer over de geschiedenis van de merken te weten komen.

Kom erachter hoe je makkelijk en snel een weghotel kunt boeken tijdens je autovakantie

Wanneer je met de auto op vakantie gaat, kun je overal naartoe rijden waar je maar zin in hebt. Dit geeft je een groot gevoel van vrijheid tijdens je vakantie. Heb je een gave vakantiebestemming op het oog die ver weg ligt? Dan kun je de autorit er naartoe gewoon opdelen in verschillende dagen. Zo kun je ver op vakantie gaan, zonder de hele afstand in één keer te hoeven rijden. Om je tussenstops zo comfortabel mogelijk te maken, kun je een weghotel boeken. Op deze pagina staat Stuttgart centraal. Gebruik onze slimme planner om makkelijk en snel een hotel in Stuttgart onderweg naar je volgende bestemming te boeken.

Het enige dat je hoeft te doen is de plaats van je tussenstop invullen en de planner doet de rest. Er komen verschillende overnachtingsmogelijkheden op je scherm te staan, waar jij tijdens je autovakantie uit kunt kiezen. Dit kan een weghotel, een hotel in het centrum, een AirBnB of een camping zijn. Doordat je een ruime keuze krijgt voorgesteld, kun je voor een overnachtingsvorm kiezen die bij jou en je reisgezelschap past.