Airbnb onderweg Duitsland

Je bent er klaar voor, het is tijd om van een heerlijke vakantie te genieten. Dit keer staat Duitsland op de planning. Het land van de mooie bossen, heerlijk bier en geweldige brätwurst! Duitsland is tijdens elk seizoen een goede plek om naartoe op vakantie te gaan. In de winter vind je er zelfs de meest magische kerstmarkten van heel Europa! Aangezien sommige Duitse steden, nog best ver van Nederland vandaan liggen, is het misschien fijn om een Airbnb onderweg naar Duitsland te boeken. In dit artikel lees je precies hoe jij een Airbnb onderweg naar Duitsland kunt reserveren!

De leukste Duitse steden voor een Airbnb onderweg naar Duitsland

airbnb onderweg duitsland prachtige natuur en bergen

Vooral Berlijn, Hamburg en Stuttgart vallen bij toeristen in de smaak. Waar Berlijn de rauwe en kunstzinnige hoofdstad van Duitsland is, kom je in Hamburg in een geweldige havenstad terecht. En laat Stuttgart nou het walhalla voor iedere Duitse auto-fan zijn! Alle drie de steden liggen op minstens 5 uur rijden van Amsterdam. En naar Berlijn doe je er zelfs bijna 7 uur over, wanneer je ervoor kiest om met de auto te gaan. Daarom is het misschien fijn, om een Airbnb te reserveren wanneer je onderweg naar Duitsland bent.

Wanneer je ervoor kiest om een Airbnb onderweg naar Duitsland te boeken, zou je ook eens voor wat minder bekende steden of dorpen kunnen kiezen. Er is niets leuker, dan om met jouw gezin, vrienden of op eigen houtje op ontdekkingsreis te gaan. En dit past al helemaal bij de reizigers, die al die toeristische trekpleisters veel minder interessant vinden, dan voor toeristen onontdekte dorpjes.

Het voordeel van een Airbnb onderweg naar Duitsland

Boek een airbnb onderweg duitsland in prachtige steden

Wat leuk dat je ervoor hebt gekozen om er een paar dagen tussenuit te gaan! Een korte of lange vakantie, werkt uit onderzoek namelijk even goed tegen stress. Het maakt niet uit hoe lang jij op vakantie bent geweest, het feit dat je uit de sleur van alle dag bent, doet al veel goeds voor jouw gezondheid. Wanneer je naar het buitenland gaat, is het goed om je op een lange autorit voor te bereiden.

Boek daarom een Airbnb wanneer je onderweg naar Duitsland bent. Door onderweg extra rust te pakken, kom jij namelijk veel beter uitgerust op de plaats van bestemming aan. Duitsland staat vooral bekend om zijn grote en industriële steden, maar wist je dat er ook veel leuke en historische dorpjes te bezoeken zijn? Combineer daarom jouw grote stad met het authentieke platteland voor een vakantie vol verrassingen.

Een tussenstop tijdens jouw autovakantie?

Uit onderzoek is gebleken, dat men nooit te lang achter elkaar in een auto mag zitten. Vooral de bestuurder dient om de 2-3 uur een pauze in te lassen. Wanneer jij even achter het stuur weg kan, zal je daarna geconcentreerder en met een frissere blik weer achter het stuur stappen. Wanneer je ervoor kiest om een Airbnb onderweg naar Duitsland te boeken, kan je zelfs een hele nacht rust pakken, voor je op doorreis gaat.

Hoe werkt de Tussenstop.com Planner?

Via Tussenstop.com kan jij jouw begin- en eindpunt in de Tussenstop Planner invullen. Geef daarbij het aantal uur of kilometers door, wat jij tenminste wilt rijden. Wanneer je op het zoek icoontje drukt, komen er hotels en mogelijke slaapplekken naar voren. Deze tussenstops liggen precies op de plekken, waar jij tijdens een lange autorit graag tot rust zou willen komen. Op die manier, kom je in aanraking met dorpjes of steden, waar je normaal gesproken voorbij zou rijden. Het is daarom erg leuk, dat je via Tussenstop.com jouw vakantie een klein verrassingselement mee kunt geven. Want wie weet kom je onderweg wel een Airbnb in een onontdekt pareltje van Duitsland tegen.