Hotel onderweg St. Anton am Arlberg: plezier voor iedere ervaren skiër

Hotel onderweg St. Anton am Arlberg: plezier voor iedere ervaren skiër

Een prachtige locatie waar een groot deel van de internationale skisociety graag samenkomt. We hebben het natuurlijk over St. Anton am Arlberg. De dorpse traditie komt samen met de internationale crowd met als gevolg een geweldige sfeer voor elke skiliefhebber. Met 306 kilometer aan pisten is deze locatie in Oostenrijk perfect voor iedere skifanaat! Op zoek naar een hotel onderweg naar St. Anton am Arlberg? Zoek niet verder!

Wintersport in St. Anton am Arlberg

Dit prachtige gebied in Oostenrijk is perfect voor de gevorderde skiër die opzoek is naar een leuke uitdaging. Denk aan steile pistes en ontelbare off-piste opties. Naast talloze skigelegenheden zjn er ook opties voor tochten door ge hele omgeving waar je de meest prachtige beelden kunt zien van de omgeving. Vlakke stukken hoef je hier niet te zoeken en het kost dus weinig moeite om beneden te komen. Dit gebied is door de afdalingen ook zeer geliefd onder de freeriders. Zij kunnen hier volledig hun gang gaan en het zal geeb moment vervelen! St. Anton am Arlberg is een van de meest sneeuwzekere gebieden in de Alpen. Dus, wacht niet langer en boek je wintersport meteen!

Hotel onderweg St. Anton am Arlberg

Gezien de afstand van bijna 1000 kilometer wordt het sterk aangeraden om je autorit te halveren zodat je niet oververmoeid raakt met eventuele nare gevolgen. Gelukkig kruist de reis zich vanaf Nederland door een aantal leuke steden waar je even tot rust kunt komen, maar toch nog wat leuke dingen kunt doen voordat je wintersportavontuur echt begint. Boek bijvoorbeeld een hotel onderweg St. Anton am Arlberg in Bonn! De geboortestad van Beethoven wordt snel over het hoofd gezien, maar is ideaal voor een korte tussenstop. De stad heeft een erg oude sfeer en de liefhebber heeft de mogelijkheid om het kleine roze huisje waar Lugwig Beethoven zijn eerste vier levensjaren doorbracht te bezoeken! Een andere optie is Stuttgart. Deze stad ligt iets verder op de rit maar zeker de moeite waard!

Hotel omgeving van St. Anton am Arlberg

Naast je hotel onderweg naar St. Anton am Arlberg wil je natuurlijk ook in St. Anton am Arlberg zelf een plek hebben om tot rust te komen na alle activiteiten van de dag. St. Anton am Arlberg heeft een breed aanbod aan accommodaties en voor ieder wat wils. Budgethotels vanaf €89 per nacht of toch een duurdere viersterren optie vanaf €250 per nacht waar dan ook alles op en aan zit. Ook kun je keuzes maken tussen een traditioneel hotel, of een appartement waarbij je een stuk meer faciliteiten hebt. Kook je graag zelf? Dan is de aanwezigheid van een eigen keuken natuurlijk een grote pre! Met een grote groep kan een appartement ook handiger zijn omdat je dan nog wat privacy hebt!

Wat te doen in de omgeving?

De après ski van St. Anton am Arlberg is wereldberoemd om meerdere redenen. Het feit dat St. Anton am Arlberg zelf gewoon erg bekend is, is er natuurlijk een van. Maar, de bekende bar Mooserwrit werkt ook zeker mee. Dit is een van de meest bekende après-ski bars van Oostenrijk en ligt direct aan de piste. Houd er dus rekening mee dat je na je avondje uit wellicht nog een stuk moet afdalen! Ook zijn er meerdere wellness opties in St. Anton am Arlberg! Heb je dus zin om na een lange dag even bij te komen met een lekkere massage of een warme sauna? Dan kun je terecht bij Arlberg-well.com om van tevoren te kijken waar jij zin in hebt!