Hotel onderweg SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental: boek meteen!

Het is het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. Wintersport liefhebbers weten natuurlijk dat het over skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, maar in het kort gewoon skigebied SkiWelt, gaat. Het ligt slechts een paar kilometer over de grens tussen Duitsland en Oostenrijk en vanuit Nederland ben je zo’n tien uur onderweg met de auto. Om de rit zo makkelijk mogelijk te maken raden we dan ook sterk aan om een hotel onderweg naar SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental te boeken!

Hotel onderweg SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Hotel onderweg SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental: genieten tussen de bergen en uitrusten
Even uitrusten tijdens het snowboarden en genieten van de mooie omgeving

Aangezien het wordt afgeraden om langer dan acht aansluitende uren te rijden is het verstandig om een hotel onderweg naar SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental te boeken. Zo kun je even volledig tot rust komen en ben je volledig opgeladen voor de rest van de rit. De steden Frankfurt en Neurenberg liggen in het midden van de rit. Ideaal dus voor een hotel onderweg naar SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, maar ook voor de terugweg. Door de locatie hebben deze steden veel snelweghotels, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een overnachting in het centrum en nog even de tijd nemen om iets van de stad zelf te zien. Genoeg opties voor een hotel onderweg naar SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental!

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental omgeving

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental wordt omringt door maar liefst acht aangrenzende dorpen.  Daardoor zijn er meerdere mogelijkheden om een tocht van dorp naar dorp te volgen. Daarnaast zorgen de prachtige dennenbomen voor de ultieme wintersfeer. Deze omgeving is ideaal voor beginnende en gevorderde skiërs en het is dus ook ideaal voor een familievakantie. SkiWelt kent zo’n 22 skischolen dus de kinderen kunnen het meteen van jongs af aan leren. Voor hen die skiën wel leuk vinden maar ook graag andere dingen willen zien en doen zijn er ook leuke opties. Zo zijn er wandeltochten georganiseerd door de dorpjes en bergen en kun je hier plaatselijke delicatessen proeven. Ook heeft Brixental een overdekt zwembad waar je ook terecht kunt voor een lekkere spa behandeling. Zo heeft je wintersportvakantie de juiste balans tussen sport en ontspanning.

Hotel SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Na een lange dag op de latten en in de koude sneeuw wil je natuurlijk wel een comfortabele plek om je even terug te trekken en je spieren te laten rusten. Gezien het formaat van het skigebied zijn er talloze opties voor accommodaties. Van chalets tot hotels en appartementen. Maar, wil je er echt iets bijzonders van maken? Kijk dan eens naar een overnachting in het iglodorp. De 18 iglo’s liggen bij het bergstation in Hochbrixen en zijn dus goed bereikbaar voor iedereen. Ze zijn beschikbaar van donderdag tot en met zondag nacht. Boek er dus een paar nachten naast je gewone overnachting voor een unieke ervaring! Wanneer je met een grote groep gaat kun je een chalet in de omgeving boeken. Deze hebben vaak alle faciliteiten die je nodig hebt wanneer je een grote groep moet voorzien van eten en slaapplaatsen.

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental skiën

Je hotel onderweg naar SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental is geregeld, evenals je overnachting in de omgeving zelf. Maar, wat kun je nou precies verwachten van dit bijzondere skigebied? SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental is ideaal voor zowel beginners als gevorderde skiërs. Zo is zo’n 284 kilometer aan pistes waaronder een zwarte piste van 17 kilometer voor de doorgewinterde skiërs. Bij Scheffau zit er een ‘kommetje’. Hier komen veel pistes en liften samen en is dus ook een ideale plek om na een afdaling even een pauze te houden. De verschillende almhutten hebben lekkere drankjes en maaltijden en daarna kun je er weer volledig tegenaan.