Hotel onderweg Ischgl Samnaun Silvretta Arena: eventjes weg

Het kiezen van een wintersportlocatie kan lastig zijn wanneer je nieuw bent in het boeken van wintersportvakanties. Wanneer je nog aan het ontdekken bent wat je de leukste plek vindt is het vooral veel uitproberen. Dus, wat is nou handiger dan een skigebied verdeeld over zowel Oostenrijk als Zwitserland?! Skigebied Ischgl Samnaun Silvretta Arena heeft veel te bieden voor enthousiaste wintersporters! Maar, begin met je hotel onderweg naar Ischgl Samnaun Silvretta Arena!

Wintersport Ischgl Samnaun Silvretta Arena

Het Oostenrijkse Ischgl en het Zwitserse Samnaun vormen samen de Silvretta Arena. Het is een groot gebied met veel sneeuwzekerheid en de perfecte locatie voor een wintersportliefhebber. Ondanks het formaat voelt het door de aanwezigheid van de cabinebaan toch als een redelijk knus gebied, want voor je het weet ben je alweer aan de andere kant. Het nadeel hieraan is dat het geen ideaal gebied is voor de liefhebber van tochten. Maar, op alle andere vlakken is dit alleen maar voordelig aangezien je alles uit je verblijf kan halen wat erin zit.

Hotel onderweg Ischgl Samnaun Silvretta Arena

De reis ernaartoe is niet niks, zeker niet wanneer je met de auto gaat. Het is daarom handig om je van tevoren te oriënteren op hotels onderweg naar Ischgl Samnaun Silvretta Arena. Ook moet je er nog een voor de terugweg. Op deze manier kun je rustig die kant op gaan en zelfs tussendoor nog de cultuur van de stad van je tussenstop naar keuze opsnuiven! De meest ideale steden op de route zijn Bonn, Frankfurt en Mannheim. Deze liggen aardig op de helft en het zijn mooie steden om in een paar uur te bewonderen. Je kunt hier voor een snelweghotel kiezen zodat je de dag erna meteen weer op de weg zit zonder verdere afleidingen. Maar, als je de tijd hebt is het ook leuk om de stad van je overnachting nog even snel te verkennen. Al is het maar voor een lekkere lunch samen met je reisgenoten.

Hotel Ischgl Samnaun Silvretta Arena omgeving

Gezien Ischgl Samnaun Silvretta Arena een enorm popular gebied is onder de ervaren wintersporters zijn er talloze opties voor je overnachting. Naast je hotel onderweg naar Ischgl Samnaun Silvretta Arena is het wel zo fijn als je je op de locatie zelf even terug kunt trekken. Met maar liefst 150 hotels, 270 appartementen, 39 pensions en 18 chalets weet je zeker dat je iets passends vindt. Zo gaat de een liever voor een luxehotel, terwijl de ander zich meer thuis voelt in een appartement waar ze hun eigen maaltijden kunnen koken. Je kunt gewoon rustig even virtueel rondkijken voordat je de keuze maakt. Zo weet je zeker dat je goed zit!

Skiën Ischgl Samnaun Silvretta Arena

Als beginner of met kleinere kinderen is het misschien slim om toch voor een ander gebied te kiezen aangezien dit gebied weinig vlakke stukken heeft. Er is wel een klein stuk dat ideaal is voor beginners, maar 60% van het gebied bestaat uit rode pistes. Dit komt neer op zo’n 140 kilometer. Daarnaast staat Ischgl bekend als hét après-ski gebied van de Alpen. S’ middags begint het op de berg bij de Paznauner Taya, en ’s avonds gaat het vrolijk door in het dorp bij de Trofana Alm en de Kuhstall. Dit trekt een bepaalde doelgroep aan. Wanneer je dus zin hebt in een feestelijke wintersport is dit het ideale gebied voor jou. Wil je je skikunsten nog even bijspijkeren? Dan kun je kiezen voor ski-lessen op verschillende niveaus. Zo zijn er ook voor kinderen vanaf drie jaar aparte klasjes. Je weet wat ze zeggen: jong geleerd is oud gedaan!