De leukste kerstfilms om onderweg in de auto naar wintersport te kijken

Ben je klaar voor de wintersport? De reis ernaartoe kan net zo betoverend zijn, vooral als je de leukste kerstfilms in de auto bij de hand hebt! Op deze pagina lees je meer over een selectie van films die de magie van Kerstmis op je autoreis meenemen. Bereid je voor op lachende gezichten en een vrolijke stemming terwijl je onderweg bent naar de sneeuw!

Dit is waarom kerstfilms in de auto een goed idee zijn

Stel je voor dat je uit het raam van de auto kijkt en je buiten de mooiste winterlandschappen voorbij ziet schieten. De kerstvakantie doorbrengen in het buitenland met de kids en de auto is geen straf! Voor kinderen kan de eentonigheid van lange autoritten alleen best uitputtend zijn. Maar zodra de vrolijke tonen en stralende beelden van kerstklassiekers het scherm vullen, verandert de achterbank in een gezellige bioscoop. Kies uit tijdloze verhalen die de nodige generaties betoverd hebben of ga voor de nieuwste kerstavonturen die iedereen laten gieren van het lachen.

De leukste kerstfilms in de auto bieden niet alleen vermaak, maar brengen ook een vrolijk en feestelijk gevoel met zich mee. Verveling en zeurende kids op de achterbank zijn verleden tijd! Kerstfilms zorgen ervoor dat de langste ritten voorbij zijn voor iemand het merkt.

De topkeuzes voor de leukste kerstfilms in de auto onderweg

Ben je nieuwsgierig welke films tot de leukste kerstfilms in de auto behoren? Dan lees je hier een paar aanraders terug, die bij iedereen in de smaak zullen vallen:

1.  ‘Home Alone’ – Een klassieker
Geen enkel lijstje van de leukste kerstfilms in de auto is compleet zonder ‘Home Alone’. Deze klassieker is perfect voor kinderen én volwassenen en zorgt gegarandeerd voor veel gelach op de achterbank. Deze film bezorgd de kijker al jaren voor het échte kerstgevoel, dus deze mag zeker niet ontbreken tijdens de kerstvakantie!

2. ‘The Polar Express’ – Een magische treinreis
‘The Polar Express’ neemt je mee op een betoverende treinreis naar de Noordpool. Deze film is een visueel spektakel en perfect voor de rit naar je wintersportbestemming. Hij duurt ook best lang, dus de kids zal je er zeker wel 1,5 uur mee kunnen vermaken.

3. ‘Elf’ – Krijg buikpijn van het lachen
‘Elf’ is een hilarisch verhaal over een mens die in de elfenwereld opgroeit. Deze film is een favoriet bij veel gezinnen en houdt iedereen in de auto vrolijk en vermaakt. Er zitten veel grappige stukjes in. Door al dat gelach vliegen de uren in de auto onderweg naar je eindbestemming voorbij.

De leukste kerstfilms in de auto voor de kleinste kijkers

Er zijn ook veel kerstfilms die speciaal voor kleine kinderen zijn gemaakt. Films zoals ‘Frosty the Snowman’ en ‘Rudolph the Red-Nosed Reindeer’ zijn korte, schattige opties die jongere kijkers zullen betoveren.

Hoe films de reis beter maken

Films kijken onderweg is een geweldige strategie van ouders om de reistijd een beetje te verzachten voor de kids. De beruchte vraag “Zijn we er al?” verdwijnt meteen naar de achtergrond. Deze leuke ervaring voor de kids draagt bij aan een gezellige, ontspannen sfeer, waardoor de auto een rijdende bioscoop vol plezier wordt. De leukste kerstfilms voor in de auto zorgen ervoor dat de kilometers onbelangrijk worden. Hoe leuk is het om samen met de kinderen herinneringen te maken tijdens de autorit naar de bestemming waar jullie de kerstvakantie zullen doorbrengen? Leg wat zachte kussens en warme dekens achterin en als je geluk hebt vallen de kinderen zelfs in slaap!

Handige tips voor de beste kijkervaring onderweg

Wil je meer uit het afspelen van de leukste kerstfilms in de auto halen? Dan kun je alles nog net een tikkeltje specialer maken met deze handige tips:
– Zorg voor een draagbare dvd-speler of tablet met een goede batterijduur.
– Download de films van tevoren als je geen internettoegang hebt tijdens de rit.
– Vergeet de koptelefoons niet, zodat de bestuurder niet wordt afgeleid.
– Neem wat lekkere kerstsnacks mee om de hele ervaring compleet te maken!

Leuke interactieve ideeën tijdens de film

Maak de filmervaring interactief om nog meer uren voorbij te laten vliegen tijdens de autorit! Stel bijvoorbeeld vragen over de film, speel spelletjes met de film in de hoofdrol of zing mee met de kerstliedjes die in de film te horen zijn.

Begin je vakantie met een lach

Door de leukste kerstfilms in de auto te kijken, begin jij je wintersportvakantie op een vrolijke en ontspannen manier. Het is een geweldige kans om samen met het hele gezin tijd door te brengen en helemaal in de vakantiestemming te komen. De kersttijd is vaak een periode van magie en plezier, en wat is er nou mooier dan die magie te delen met je dierbaren terwijl je onderweg bent naar een winterwonderland? Met deze filmselectie en tips ben je verzekerd van een reis vol plezier en kerstvreugde.

Wil jij je reis in meerdere etappes opdelen? Boek dan meteen de leukste tussenstops!

Op Tussenstop.com zijn wij experts op het gebied van het vinden van de leukste accommodaties onderweg. Wanneer je met de auto op vakantie gaat, kun je makkelijk een hele afstand afleggen. Maar zorg er wel voor dat je onderweg genoeg rust pakt. Dit kun je doen door een tussenstop in een mooi hotel, gezellige camping of in een schattig ingerichte B&B te plannen. Weet jij al welke tussenstops je meepakt tijdens de kerstvakantie? Bekijk nu welke accommodaties nog beschikbaar zijn en geniet van een fijne vakantie met het hele gezin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *