Airbnb onderweg

Boek een Airbnb onderweg
Boek een Airbnb onderweg

Wat fijn! Het is tijd om op een welverdiende vakantie te gaan. Heb je alles al ingepakt? En weet je al ongeveer waar je graag heen zou willen gaan? Wat een geluk, dat je nu super makkelijk een Airbnb voor onderweg kunt regelen. Vanaf nu hoef je de vakantie niet tot in detail meer voor te bereiden. Airbnb onderweg, geeft jou het ultieme gevoel van vrijheid! Voor je het weet, kan jij genieten van wat rust, tijdens de lange autorit. En door gebruik te maken van Tussenstop.com, vind jij altijd een geschikt appartement of hotel, waar je dan ook heen gaat!

Een duikje in de geschiedenis van Airbnb

Wist je dat Airbnb in 2008 is opgericht door twee ontwerpers, die bij toeval drie reizigers in de extra kamer van hun nieuwe huis lieten logeren? In de afgelopen jaren is het platform enorm gegroeid en maken dagelijks miljoenen mensen gebruik van hun account. Niet alleen reizigers hebben zich massaal bij het platform aangemeld, ook de verhuurders zijn actief hun huizen aan het aanprijzen. Zo kan jouw woning van tevoren of zelfs onderweg, via Airbnb verhuurd worden. Doordat het nu makkelijk is om jouw eigen huis te verhuren aan lokale mensen en toeristen, ontstaat een waardevolle schat aan unieke accommodaties, zoals hotels onderweg.

Airbnb onderweg heerlijk slapen en uitrusten

Airbnb is er dus ook voor onderweg! Doordat men hun ervaringen, interesses en tips op het platform kunnen delen, ontstaat er een veilige manier om andermans huis te huren. Alle profielen worden door Airbnb gecheckt en gecontroleerd. Daarnaast kan zowel de reiziger als de verhuurder een bericht naar de ander sturen, voor meer informatie. Airbnb is ideaal, als jij een paar nachten een slaapplek zoekt. Dus stel dat jij een roadtrip maakt door Europa, dan kan je gemakkelijk reserveren voor een Airbnb onderweg.

Vind de beste Airbnb onderweg!

Doordat het platform van Airbnb zo goed toegankelijk is, via hun website maar zeker ook via de app, was het nog nooit zo simpel om een Airbnb onderweg te regelen. Je kunt nu dus echt op avontuur vertrekken en op de dag zelf beslissen, waar jij die avond graag zou willen slapen. De tijd van vroeg boek vakanties en maandenlange voorbereidingen is voorbij. Je kunt je nu helemaal vrij voelen, wanneer jij op vakantie gaat. Dit is natuurlijk een groot voordeel. Trommel wat vrienden bij elkaar, stap in de auto en regel jullie Airbnb onderweg! Maar niet alleen jonge mensen maken gebruik van dit voordeel. Zelfs gezinnen en ouderen, vinden het uitdagend om op de bonnefooi met vakantie te gaan.

Airbnb of Booking.com?

Hoewel Airbnb uniek is, in het aanbieden van huizen van particulieren, hebben ze bij Booking nu ook een zeer ruim aanbod van appartementen en huizen van particulieren. Daarnaast heeft Booking een streepje voor, als het op een ruim hotelaanbod aankomt. Niet in elk land mag zomaar een particulier huis via Airbnb verhuurd worden. Door strenge regelgeving, worden de prijzen op Airbnb daarom sterk verhoogd. Veel steden willen door deze sanctie, het illegaal verhuren van huizen dus tegengaan. Via Booking ben je altijd verzekerd van een legale en gescreende slaapplek, dus laat dit vooral meewegen, wanneer je tussen Airbnb en Booking twijfelt.

Bij Tussenstop.com kan je heel makkelijk vergelijkingen maken, over welke tussenstop het meest voordelig is en welke het beste bij jouw reis past. Of je nu een kamer of een woning van een particulier wilt huren of een hotel… Via Tussenstop.com plan je overnachtingen in, met de ideale ligging tijdens jouw autovakantie. Vul eenvoudig jouw land of plaats van vertrek en bestemming in, waarna je vanzelf een lijst met de beste tussenstops ontvangt! In de zoekresultaten komen altijd goedkope, maar kwalitatieve slaapplekken naar voren.

4.9/5 - (32 stemmen)