Airbnb onderweg Spanje

Ah Spanje, het land waar de zon altijd schijnt! Het beste weer heb je er in de maanden mei, juni en september. Dus neem een paar dagen vrij en sla je slag. Geniet in één van de heerlijke en sfeervolle Spaanse steden, zoek het strand op, of ga met de stieren rennen in Pamplona. In Spanje zijn er veel verschillende activiteiten te doen. En nu je toch al met één voet aan de Costa del Sol staat, kan je meteen even een Airbnb onderweg naar Spanje boeken. Want het is nogal een eindje rijden, als je vanuit Nederland met de auto naar Spanje vertrekt.

Met de auto naar Spanje?

airbnb onderweg spanje: bezoek een voetbalwedstrijd
Origineel voor een tussenstop: Juich een Franse of Spaanse club toe als supporter van een voetbalwedstrijd!

Wat nou als jij last hebt van vliegangst? Dat betekent eigenlijk dat jij op sommige plekken in de wereld, helaas niet kunt komen. Wil je toch lekker naar de zon? Dan is Spanje een hele goede optie voor jou. Want je kunt met een gerust hart, de auto pakken en jouw roadtrip naar Spanje voorbereiden. Schrik niet, Spanje is gewoon erg ver rijden. Maar dit maakt het voor jou als autoreiziger, niet onmogelijk om er naartoe te gaan! Gemiddeld ben je ongeveer 16-17 uur onderweg, wanneer jij van Amsterdam naar Madrid rijdt. Splits jouw autorit daarom op en boek onderweg naar Spanje een Airbnb.

Als jij besluit om met de auto naar Spanje te vertrekken, is het belangrijk dat je genoeg tussenstops houdt tijdens de rit. Deskundigen raden bestuurders aan, om elke 2-3 uur achter het stuur, voor 15 min achter het stuur weg te gaan. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een toilet- of lunchpauze in te zetten. Maar wanneer de gehele autorit 17 uur bedraagt, is het veiliger om een Airbnb onderweg naar Spanje in te zetten als tussenstop.

Boek jouw Airbnb onderweg naar Spanje

Prachtige natuur in een airbnb onderweg naar spanje

Een Airbnb onderweg naar Spanje, is erg makkelijk te regelen. Het enige nadeel aan Airbnb is, dat je eerst akkoord dient te ontvangen van de verhuurder, voor je weet of je hun accommodatie kunt huren. Een Airbnb onderweg naar Spanje, is voor veel mensen dus wat onhandig. Doordat de prijzen op Airbnb per nacht steeds meer stijgen, kiezen de meeste vakantiegangers liever voor een hotel. Zeker als het maar om 1 of 2 nachten gaat, ben je in een hotel vaak veel goedkoper uit.

Tussenstop.com bied je de Tussenstop Planner aan! Vul de plek van vertrek in, daarna de plek die jij als eindbestemming wilt en de Planner doet de rest. Jij kunt zelf aangeven, hoeveel uur of km je onderweg wilt zijn, voor je gebruik wil maken van de tussenstop. Op basis van al die informatie krijg jij dan de plaats voor de beste tussenstop in beeld. En dat is niet het enige, je kan direct een hotel of een Bed & Breakfast boeken via de handige Tussenstop Planner. Een Airbnb onderweg naar Spanje is dus verleden tijd! Tussenstop.com werkt met betrouwbare partners als Booking en Expedia samen, om autoreizigers een fijne overnachting te bieden.

Tussenstop.com denkt na over jouw overnachting!

Je hoeft nu niet meer zelf een Airbnb onderweg naar Spanje uit te zoeken. Met de Tussenstop Planner scheelt het je uren aan zoekwerk op internet, om de perfecte overnachting tijdens jouw autovakantie te boeken. Waar een Airbnb onderweg naar Spanje vaak prijzig en onhandig is, helpt Tussenstop.com je direct aan een comfortabel en betrouwbaar hotel! Met het gratis reisadvies, zorg jij ervoor dat jouw autovakantie naar Spanje onvergetelijk wordt. Met slechts één druk op de knop, komt jouw ideale tussenstop ligging naar voren. En zie je niet alleen welke plaats op de route voldoet aan jouw eisen voor een overnachting, je krijgt meteen een lijst te zien met hotels of B&B’s die je direct kunt boeken.